Όταν απόδοση και αισθητική ισορροπούν στον ίδιο χώρο

Όταν απόδοση και αισθητική ισορροπούν στον ίδιο χώρο

Επαναστατικός σχεδιασμός και κομψές προσόψεις στους νέους λέβητες της Bosch 

Όταν απόδοση και αισθητική ισορροπούν στον ίδιο χώρο
Η Bosch ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στους επίτοιχους λέβητες αερίου συμπύκνωσης και παρουσιάζει το νέο Condens 7000i W, με βελτιστοποιημένη διαχείριση καύσης, διευρύνοντας σημαντικά την ήδη επιτυχημένη γκάμα της στους λέβητες φυσικού αερίου, ως ο κυρίαρχος όμιλος επίτοιχων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης στην Ευρώπη*.

Κλείσιμο
Υψηλή ποιότητα και απόδοση

Ο
Condens 7000i W της Bosch είναι εφοδιασμένος με ένα σύστημα συνεχούς ελέγχου της καύσης, το οποίο εξασφαλίζει τη σταθερότητα της φλόγας και επομένως την ασφαλή και αποδοτική καύση ακόμη και σε περίπτωση διακύμανσης των ιδιοτήτων του καυσίμου αερίου, διαφορετικών τύπων αερίων ή ρευμάτων αέρα . Με ονομαστική ισχύ εξόδου από 2 έως 42 kW, η οικογένεια Condens 7000i W αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το εύρος διαμόρφωσης ισχύος έως και 1:8, το οποίο επιτρέπει στο λέβητα να προσαρμόζεται με ακρίβεια στις απαιτήσεις θέρμανσης κάθε στιγμή. Με παροχή ζεστού νερού οικιακής χρήσης έως 15,2l/min , με ποιότητα ζεστού νερού χρήσης τριών αστέρων και με εποχιακό βαθμό ενεργειακής απόδοσης θέρμανσης χώρου 93% βάσει ErP, ο Bosch Condens 7000i W συνιστά την καλύτερη λύση στην κατηγορία του.




Νέα άφιξη το Νοέμβριο

Το Condens 7000i W αποτελεί μια νέα προσθήκη στη γκάμα λεβήτων συμπύκνωσης της Bosch, η οποία είναι κυρίαρχη πανευρωπαϊκά στους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης*. Απευθύνεται σε όσες και όσους ψάχνουν την καλύτερη σχέση αξίας – κόστους και θέλουν να έχουν την αιχμή της τεχνολογίας και της αισθητικής στο σπίτι τους, μειώνοντας την ίδια στιγμή τους λογαριασμούς φυσικού αερίου. Χάρη στην κλίμακα διαμόρφωσης ισχύος έως και 1:8, το Condens 7000i W προσαρμόζεται στις πραγματικές απαιτήσεις θέρμανσης. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα δίνεται από τη δυνατότητα χρήσης αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας για τη βελτιστοποίηση της θέρμανσης ή τη δυνατότητα ελέγχου ηλιακού θερμικού συστήματος. Το Condens 7000i W διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Με παροχή Ζεστού Νερού Χρήσης (ZNX) στα 24 και 30kW, ή σε συνδυασμό με εξωτερικό θερμοδοχείο σε εκδόσεις από 24 έως 42 kW.




Ο ομορφότερος, ο εξυπνότερος και ο πιο επικοινωνιακός

Ο λέβητας αερίου Condens 7000i W διαθέτει επαναστατικό σχεδιασμό και κομψή πρόσοψη από γυαλί, σε λευκό χρώμα. Είναι συμβατός τόσο με τον υφιστάμενο θερμοστάτη, όσο και με την τελευταία γενιά θερμοστατών και ελεγκτών θέρμανσης ”EMS 2” της Bosch, μέλος της οποίας είναι και ο «έξυπνος» θερμοστάτης CT100, εξασφαλίζοντας τη συνδεσιμότητα της συσκευής. Έτσι, ο λέβητας μπορεί εύκολα να λειτουργήσει μέσω της εφαρμογής Bosch Control (δωρεάν προσβάσιμη στο App Store και στο Play Store) χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet, ανοίγοντας μία νέα εποχή στον τρόπο που ελέγχουμε τη θέρμανση του σπιτιού μας. 

* “Market leader in wall hung condensing technology in Europe.” Σύμφωνα με τις μελέτες που πραγματοποίησε η ανεξάρτητη ερευνητική συμβουλευτική εταιρεία BRG Building Solutions για το 2016 (Ευρώπη = 30 χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων RU & TR)





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης