Ζεστασιά με πετρέλαιο και μικρότερο κόστος

Ζεστασιά με πετρέλαιο και μικρότερο κόστος

Εξοικονόμηση με Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Ζεστασιά με πετρέλαιο και μικρότερο κόστος
Πλέον μπορείτε να συνεχίσετε να θερμαίνεστε χρησιμοποιώντας πετρέλαιο με ακόμα μικρότερο κόστος. Οι επιδαπέδιοι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου Olio Condens 2500 F είναι ο τρόπος. Συνδυάζουν εξαιρετικά υψηλή απόδοση με πολύ ανταγωνιστικό κόστος κτήσης και είναι διαθέσιμοι σε δύο εκδόσεις,των 20kW και 30kW. 




Κλείσιμο
Bosch Condens Olio 2500F


Η επώνυμη ποιότητα Bosch φαίνεται στις λεπτομέρειες. Ο λέβητας Olio Condens 2500 F είναι κατασκευασμένος με την αξιόπιστη τεχνολογία της Bosch – και αποτελείται από βασικά εξαρτήματα που έχουν αποδείξει την αξία τους σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών και σε βάθος χρόνου. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τη χρήση ενός αξιόπιστου λέβητα συμπύκνωσης πετρελαίου, υψηλής αντοχής και με επώνυμη ποιότητα Bosch σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή χάρη στη μεγάλης κλίμακας παραγωγή του προϊόντος.

Υψηλή απόδοση

O λέβητας μετατρέπει σχεδόν όλη την ενέργεια του πετρελαίου θέρμανσης σε ωφέλιμη θερμότητα για το σπίτι σας, διατηρώντας την κατανάλωση σταθερά σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο. Χάρη στην υψηλή απόδοση που εξασφαλίζει η τεχνολογία συμπύκνωσης από την Bosch, ο εποχιακός βαθμός απόδοσης του λέβητα φτάνει το 91% (που αντιστοιχεί σε μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 103,4%). Επίσης, καταναλώνει σημαντικά λιγότερο καύσιμο φέροντας πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης Α βάσει ErP 2015.

Κατασκευασμένος για να αντέχει

Ο λέβητας Olio Condens 2500 F είναι εξοπλισμένος με ένα χαλύβδινο πρωτεύοντα εναλλάκτη και έναν δευτερεύοντα εναλλάκτη από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών εξασφαλίζει αντοχή έναντι της διάβρωσης και κατ' επέκταση μεγάλη διάρκεια ζωής του λέβητα. Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με έναν εξαιρετικά αξιόπιστο καυστήρα πετρελαίου και με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία του.

Εύκολη αντικατάσταση του παλιού σας λέβητα

Χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό του βάρος (102 κιλά) και τις ιδιαίτερα μικρές του διαστάσεις (900x400x600mm), ο λέβητας Olio Condens 2500 F είναι η ιδανική επιλογή για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της εγκατάστασής σας, καθιστώντας την αντικατάσταση του παλιού σας λέβητα εξαιρετικά εύκολη από κάθε άποψη!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης