Ζεστό νερό με χαμηλό κόστος και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Ζεστό νερό με χαμηλό κόστος και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Οι αντλίες θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ενσωματωμένες στο δοχείο ζεστού νερού αποτελούν μια αυτόνομη, ασφαλή, οικολογική και εξαιρετικά επικερδή λύση για το ζεστό νερό, ανεξάρτητη από πηγές ενέργειας όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Ζεστό νερό με χαμηλό κόστος και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας
Με τη συνεχή αύξηση του κόστους ενέργειας αλλά και την ανάγκη για δημιουργία προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, η Bosch Compress 3000 DWFI
 προσφέρει μια ιδανική πρόταση για την παραγωγή ζεστού νερού με εξοικονόμηση που φτάνει περίπου στο 75%. Η επιτυχία αυτή διασφαλίζεται με τον υψηλό βαθμό απόδοσης (COP) που βρίσκεται στο 4,3.

Η αντλία θερμότητας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης της Bosch δημιουργήθηκε για να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Το ψυκτικό υγρό που χρησιμοποιείται είναι το R134A, το οποίο είναι απολύτως αβλαβές για το περιβάλλον.
 
Κλείσιμο
Απορροφώντας θερμότητα απευθείας από τον αέρα παράγει άφθονο ζεστό νερό με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας αφού ρεύμα απαιτείται μόνο για τη λειτουργία του ανεμιστήρα και του συμπιεστή. Μέσω αλλαγών της φυσικής του μορφής και συμπίεσης/διεύρυνσης κύκλων, το ψυκτικό υγρό παίρνει τη θερμότητα που εμπεριέχεται στο εσωτερικό του αέρα περιβάλλοντος  και την αποδίδει στο νερό του δοχείου ζεστού νερού χρήσης.

Bosch Compress 3000 DWFI



Κύρια Χαρακτηριστικά 
Θέρμανση νερού με τη βοήθεια αερόψυκτης  αντλίας θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως μέχρι 60οC, επιπλέον ενσωματωμένη ηλεκτρική αντίσταση για παραγωγή ζεστού νερού μέχρι 70oC. Ενσωματωμένος εναλλάκτης για τη σύνδεση συμπληρωματικής πηγής ενέργειας. (ήλιος - όπως εικόνα 1 ή λέβητας πετρελαίου αερίου ).




Εικόνα 1: Αντλία θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης σε συνδυασμό με ηλιακά και ανακυκλοφορία ζεστού νερού.


Τοποθέτηση σε εσωτερικό χώρο, δύο μοντέλα για λειτουργία από +5ο C / +35oC και -10ο C / +35oC.

Ο θερμαντήρας ζεστού νερού χρήσης αποτελείται από χάλυβα με επικάλυψη Glass και με θερμομόνωση από σκληρό αφρό πολυουρεθάνης με ενσωματωμένο κυάθιο για αισθητήρα της θερμοκρασίας ζεστού νερού.  Πρόσθετη αντιδιαβρωτική προστασία του θερμαντήρα ζεστού νερού με εσωτερικό ανόδιο μαγνησίου. Ξεχωριστό κύκλωμα ψυκτικού μέσου και ζεστού νερού. Οθόνη LCD με εύκολο προγραμματισμό με δυνατότητα έως 4 διαφορετικές λειτουργίες :
ECO – AUTO – BOOST - ABSENCE









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης