Η εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο των κοινωνικών δράσεων της Βίκος Α.Ε.

Η εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο των κοινωνικών δράσεων της Βίκος Α.Ε.

H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε., με αίσθημα ισχυρής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία η οποία κατέχει ιδιαιτέρως σημαντική θέση στις κοινωνικές δράσεις της εταιρείας από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της. 

Η εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο των κοινωνικών δράσεων της Βίκος Α.Ε.
Η Βίκος Α.Ε. συμμετέχει και υλοποιεί τα τελευταία χρόνια δράσεις αιμοδοσίας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ενώ άμεσος στόχος της είναι να καθιερώσει το μήνα Ιούνιο ως μήνα αφιερωμένο στην Εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να προβληθεί η αναγκαιότητά της. Τον Ιούνιο του 2015 η Βίκος Α.Ε. πραγματοποίησε μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τη σημασία και την αξία της αιμοδοσίας και με κεντρικό μήνυμα «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα», συμμετείχε σε δράσεις αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αφοσίωσής και της ενεργής συμμετοχής σε εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας, αποτελούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Βίκος, οι οποίοι και συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια της εταιρείας. Δυο φορές το χρόνο οργανωμένες αιμοδοσίες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Βίκος Α.Ε. σε Ιωάννινα και Αθήνα, με το ενδιαφέρον και την προσέλευση των εργαζομένων να αποτελούν το πιο ισχυρό κίνητρο για ακόμη περισσότερες. Αξιοσημείωτη είναι και η δωρεά μιας κινητής μονάδας αιμοληψίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» που πραγματοποίησε η εταιρεία εμπλουτίζοντας έτσι τον ήδη υπάρχοντα στόλο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για την Βίκος Α.Ε. η ανάγκη προσφοράς αίματος είναι απολύτως ξεκάθαρη γι’ αυτό και «επενδύει» διαρκώς  στην έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας. Με κεντρικό στόχο να  εμπεδωθεί στη συνείδηση όλων η σπουδαιότητα της προσφοράς αίματος, η Βίκος Α.Ε. ως μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας, θα συνεχίσει τις δράσεις αυτές ενώ είναι πάντα δραστήρια και πρόθυμη να στηρίξει αντίστοιχες πρωτοβουλίες κατά τόπους σε όλη την Ελλάδα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης