It suits you more: Η τέλεια ανδρική γκαρνταρόμπα

It suits you more: Η τέλεια ανδρική γκαρνταρόμπα

Κάθε άνδρας με αίσθηση του στυλ οφείλει να ξέρει πως να μην περνάει απαρατήρητος

It suits you more: Η τέλεια ανδρική γκαρνταρόμπα
«Χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν έχεις ταυτότητα και χωρίς ταυτότητα, δεν έχεις στυλ», έλεγε ο Βρετανός θεατρικός κριτικός Κένεθ Τάιναν και εμείς προσυπογράφουμε. Είναι ωραίο να παίρνεις συμβουλές για τη βελτίωση της εικόνας σου, να ανακαλύπτεις τη μόδα και τους κανόνες της, να περιποιείσαι τον εαυτό σου, ωστόσο η καλή αισθητική πηγάζει από την ευγένεια στη συμπεριφορά και την αυτοεκτίμηση. Αυτά τα στοιχεία είναι πάντα πολύ πιο σημαντικά από οποιοδήποτε ντύσιμο, όσο κομψό κι αν δείχνει.
 
Υπάρχουν κάποια basics που κάθε άνδρας με αίσθηση του στυλ οφείλει να κατέχει. Μια παγίδα στην οποία αρκετοί πέφτουν είναι το είδος του επαγγέλματος που ασκούν. Είναι όντως ένας παράγοντας που παίζει ρόλο στη διαμόρφωση του φαίνεσθαι, αλλά μην επιτρέπεις να είναι καθοριστικός. Αν σου αρέσουν τα πουλόβερ, τα καρό πουκάμισα, τα κοτλέ παντελόνια, οι κάλτσες, τα γάντια κ.ο.κ,  μην τα επιλέγεις μόνο για το Σαββατοκύριακο. Πρόσθεσέ τα στο καθημερινό σου ντύσιμο, αρκεί να εφαρμόζουν σωστά στο σωματότυπό σου και να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα στοιχεία του look σου. 

Αγαπάς τα κοστούμια; Υπέροχα. Ανάλογα με τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, ορίζεις και τον χώρο που θα καταλαμβάνουν στη ντουλάπα σου. Οι ειδικοί λένε ότι ένας ικανοποιητικός αριθμός κουστουμιών στην ανδρική ντουλάπα είναι πέντε, ώστε να εναλλάσσονται και να διατηρούνται στο χρόνο. 

Πουκάμισα. Λευκά, μπλε, καρό, με ρίγες, με κουμπάκια, με γιακάδες ή χωρίς,  όποιο είδος κι σου αρέσει, ένταξέ τα περίτεχνα στο ντύσιμό σου, αρκεί να στέκονται σωστά στους ώμους και την πλάτη σου, για ν’ αναδεικνύουν τον κορμό σου. Καλό είναι να αγοράσεις δύο-τρία παραπάνω από επτά (όσες είναι και οι ημέρες της εβδομάδας) για να αλλάζεις look (και διάθεση). 

Κλείσιμο


Παντελόνια. Τζιν σε ευθεία γραμμή, κοτλέ, επίσης σε ευθεία  -ίσως και λίγο πιο στενή γραμμή- βαμβακερά ή chino είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις άψογους συνδυασμούς με τα πουκάμισα και τα σακάκια σου. Αν φοράς πουλόβερ, ακόμα καλύτερα. Προτίμησε τα κασμιρένια και τα βαμβακερά σε κλασικά χρώματα, αν δεν τολμάς, τα πιο φωτεινά και η ντουλάπα σου έχει αρχίσει να αποκτά ισορροπία. 



Στα πολυκαταστήματα notos ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα) θα βρεις όλες τις μεγάλες μάρκες ανδρικών ενδυμάτων και κάθε ποιότητα που ταιριάζει στην αισθητική σου, για να είσαι πάντα κομψός και καλοντυμένος! Από ARROW, BARBOUR, CAMEL ACTIVE, CHAPS, DUR, FRED PERRY, GANT, LACOSTE, LUCA D’ALTIERI, NAUTICA, NAVY & GREEN, OXFORD COMPANY, POLO RALPH LAUREN, ROLLMANΝ, TIMBERLAND, THE BOSTONIANS, TRUSSARDI JEANS, μέχρι πιο casual, τύπου AMERICAN EAGLE OUTFITTERS, COLUMBIA, DENIM & SUPPLY, DIESEL, ESPRIT, LEE,  LEVI'S, MEXX, NORTH SALES, PEPE JEANS, STAFF JEANS & CO, SUPERDRY, SISLEY, THE NORTH FACE, UNITED COLORS OF BENETTON, WRANGLER, και πολλά άλλα (θα ζαλιστείς).



Η επιτομή της ανδρικής κομψότητας, βέβαια, δεν είναι άλλη από το παπούτσι σου. «Δείξε μου το παπούτσι σου να σου πω ποιος είσαι», θα μπορούσαμε να παραφράσουμε τη γνωστή παροιμία για να υπερτονίσουμε τη σημασία της ποιότητας του ανδρικού υποδήματος στην καθολική εικόνα σου. Τα παπούτσια όχι μόνο ορίζουν την εμφάνιση, αλλά είναι δυνατόν και να την καταστρέψουν. Για να αποφύγεις λανθασμένες αγορές που θα οδηγήσουν σε αποτυχημένες εμφανίσεις, πλήρως ανακόλουθες με την προσωπικότητα σου, κάνε μια βόλτα από τα notos, για να μυηθείς στους διασημότερους οίκους μόδας με τη βοήθεια των ειδικών (ADAM’S, BARBOUR, BOSS, CAMPER, CLARKS, CHICAGO, ECCO SHOES, GANT, GEOX, GK UOMO, GUY LAROCHE, LA MARTINA, LACOSTE, LEVI'S, NAK SHOES, PEPE JEANS, POLO RALPH LAUREN, REPLAY, SEBAGO, TIMBERLAND, TOMMY HILFIGER, TRUSSARDI, WALLSTREET).



Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για τα επιπλέον αξεσουάρ και τα ποιοτικά εσώρουχα, δοκίμασε το χρώμα και τα μοτίβα στις κάλτσες – πρόσεχε όμως να τις συνδυάσεις σωστά με το παπούτσι και το πουκάμισο. Κι επειδή το στυλ δεν έχει ώρα, φρόντισε για ένα καλαίσθητο και ζεστό σετ πιτζάμες, ενώ βγαίνοντας απ’ το σπίτι,  μην ξεχνάς να προστατέψεις το δέρμα σου από το κρύο με κομψά γάντια,  στιλάτα σκουφάκια και  ιδιαίτερα «κομμάτια» από τα διάσημα brands AMERICAN EAGLE OUTFITTERS, APPLE, BURLINGTON, CK CALVIN KLEIN, D&G, DIESEL, GANT, GUY LAROCHE, HAPPY SOCKS, LEVI’S, MINERVA, PALCO, POURNARA, POLO RALPH LAUREN, SERGIO TACCHINI, SLOGGI, VENUS VICTORIA, ZEGNA, ZEN.



Αν πάλι θέλεις more ανδρικά αρώματα ή προϊόντα περιποίησης προσώπου … notos for more για AZZARO, BVLGARI, CLARINS, CHANEL, DAVIDOFF, GIVENCHY, GUERLAIN, HERMES, KENZO, L’ OCCITANE, MOSCHINO, MUGLER, SISLEY, VERSACE, YVES ROCHER, ZADIG & VOLTAIRE.



Θέλεις more ανδρικό στυλ; notos for more!

Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης