«Ποιο θέμα δεν τολμά να θίξει κανείς;» - Μια αντροπαρέα απαντά

«Ποιο θέμα δεν τολμά να θίξει κανείς;» - Μια αντροπαρέα απαντά

Ρισκάραμε και ρωτήσαμε πέντε φίλους -  Απάντησαν - Ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κρατούν τίποτα μέσα τους


«Ποιο θέμα δεν τολμά να θίξει κανείς;» - Μια αντροπαρέα απαντά
Ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εκείνη η αντροπαρέα που ζηλεύουν όλες οι άλλες. Δεν κρατάνε τίποτα μέσα τους, συζητούν στην διαδικτυακή εκπομπή του Netwix για όλα τα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας (ποιο είναι τελικά το χειρότερο ανδρικό κούρεμα) και μοιράζονται μαζί μας την απάντηση στην ερώτηση «ποιο θέμα δεν τολμά να θίξει κανείς».

Λάμπρος Φισφής, stand up comedian, αυτοσχεδιαστής, σεναριογράφος και πατέρας

Κλείσιμο



«Κανείς δεν τολμά να συζητήσει για τον καιρό. Τι φοβόμαστε; Ας σπάσουμε επιτέλους τα ταμπού και ας μιλήσουμε ανοιχτά για αυτό το θέμα. Όχι στα κρυφά μέσα σε ασανσέρ»

Τι κάνει φέτος;
«Φέτος θα ανεβάσω για 2η χρονιά το stand up comedy show «Δες το Θετικό» στο θέατρο Ακροπόλ με το οποίο θα κάνω και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα παρουσιάζω και τον 2ο κύκλο του «Quizdom The Show» στον Alpha».


Ζήσης Ρούμπος, stand up comedian, ηθοποιός, γράφει σενάρια κι ενίοτε σκηνοθετεί, πολύ φίλος Φισφή



«Το θέμα για το οποίο δυσκολεύεται να μιλήσει ο περισσότερος κόσμος είναι η δυσκοιλιότητα. Όλοι το παίζουν άνετοι αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι ρυτίδες στο κούτελο δεν βγαίνουν από το γέλιο. Οπότε μην το κρύβετε. Χαλαρώστε. Κυριολεκτικά και μεταφορικά». 

Τι κάνει φέτος;
«Κάνω πρόβες για μια sci fi κωμωδία που θα ανέβει τον Ιανουάριο στο θέατρο Άβατον με τίτλο: «Jeronimo Space, το κυνήγι των Σούσι».

Δημήτρης Μακαλιάς, πολυεργαλείο και πολυτάλαντος, παίζει, χορεύει, τραγουδάει



«Για την τριχόπτωση! Γενικότερα οι πτώσεις δεν αρέσουν στον αντρικό πληθυσμό, αλλά ειδικότερα το θέμα της τριχόπτωσης είναι καυτό. Το χειρότερο είναι όταν βλέπουμε παλιότερες φωτογραφίες και σου λένε «ίδιος είσαι, μόνο στα μαλλιά διαφέρεις»! Ή όταν αντί να σε κοιτάζουν στα μάτια κοιτάζουν την αρχή της φαλάκρας σου!»

Τι κάνει φέτος;
«Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου παίζεται στο θέατρο Άβατον, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η πρώτη μου σκηνοθετική απόπειρα, το «Νορντόστ», και από τις 25/12 θα βρίσκομαι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Γιάννης Σαρακατσάνης, ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, καθηγητής υποκριτικής, πάρα πολύ καλό παιδί και νιόπαντρος



«Νόμιζα ότι δεν υπάρχουν θέματα-ταμπού για εμένα. Νόμιζα ότι μπροστά μου μπορεί να συζητηθεί οτιδήποτε. Αλλά τώρα, με αυτήν την ερώτηση που μου κάνατε ανησυχώ! Κι αν υπάρχει κάτι που κανείς δεν συζητάει μπροστά μου… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;;; Πάει… έχασα τον ύπνο μου…»

Τι κάνει φέτος;
«Αυτήν την περίοδο παίζω στην παράσταση «Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς», των ομάδων AbOvo και 4Frontal, στο BIOS, στην παράσταση «Το Δάνειο» στο θέατρο του Νέου Κόσμου και στην παιδική παράσταση «Σέρλοκ Χόλμς και το γαλάζιο ρουμπίνι», στο θέατρο Τέχνης. Επίσης παίζονται η παράσταση «72 ώρες», στο Ίδρυμα Κακογιάννης και το θεατρικό δείπνο μυστηρίου «Reunion μετά Θάνατον», στο el Convento del Arte, τις οποίες έχω σκηνοθετήσει»

Γιώργος Αγγελόπουλος, συγγραφέας, σκηνοθέτης, δάσκαλος θεάτρου και ηθοποιός στην Ελλάδα και τη Γαλλία.



«Η χάλια σημαία της χώρας μας. Εννιά λωρίδες έχει. Χάθηκε να βάλουν εννιά διαφορετικά χρωματάκια; Να μην έχει κόκκινο, να μην έχει μωβ; Μια ζωγραφιά του Προκόπη Παυλόπουλου στη μέση, έστω; Αυτή την Ελλάδα θέλουμε;»

Τι κάνει φέτος;
«Αυτή την περίοδο κάνω πρόβες με το Ζήση Ρούμπο, τη Ναταλία Δήμου (από τους «Συμμαθητές») και τη Σωσώ Χατζημανώλη για μια διαστημική κωμωδία που θα ανέβει τον Ιανουάριο στο θέατρο «Άβατον» με τίτλο «Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι».

Info:www.netwix.gr/bigtalk


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης