Νιώσε (και μείνε) fit και ισχυρός

Νιώσε (και μείνε) fit και ισχυρός

Πώς να βάλεις μια και καλή τη γυμναστική στη ζωή σου, αν θέλεις…more fitness!

Αντίγραφο του: Νιώσε (και μείνε) fit και ισχυρός

Πώς να βάλεις μια και καλή τη γυμναστική στη ζωή σου, αν θέλεις…more fitness!

Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για την ανδρική ένδυση και όλα τα must have κομμάτια που πρέπει να περιλαμβάνει μια ανδρική γκαρνταρόμπα, το πιθανότερο είναι να επαναλάβουμε ό,τι ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Κλείσιμο

Τζην, πουκάμισα, υφασμάτινα παντελόνια, πουλόβερ, ζακέτες, παλτό κ.ο.κ.  Είτε ακολουθείς τη μόδα της εποχής είτε όχι, τα βασικά τα γνωρίζεις, τα έχεις διαβάσει δεκάδες φορές στα περιοδικά και το διαδίκτυο και τα έχεις υιοθετήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο στυλ σου.


Επομένως, ας μην (ξανα)ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση, καθώς υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ρούχων που επιβάλλεται να καταλαμβάνει χώρο στη ντουλάπα σου: εκείνα που κατά κάποιο τρόπο σου δίνουν κίνητρο να νοιαστείς ουσιαστικά για τον εαυτό σου και την καλή σου φυσική κατάσταση. Αυτά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράξη την υπόσχεση (κάθε) Σεπτεμβρίου, ότι δηλαδή θα εντάξεις στην καθημερινότητά σου την άθληση. Είναι τα πιο άνετα ρούχα που μπορείς να φορέσεις σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (εκτός και αν ο χώρος εργασίας σου απαιτεί αυστηρό dress code), και κυρίως εκείνα που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι η γυμναστική δεν είναι αγγαρεία.



Μπορεί να ιδρώνεις και μόνο στο άκουσμα της λέξης «προπόνηση», ενώ την ίδια ώρα κοιτάς αποκαρδιωτικά την περιοχή του κορμιού σου ανάμεσα στο θώρακα και τη λεκάνη (ναι, την κοιλιά σου εννοούμε) και να περιμένεις κάποιο φάρμακο να κάνει «θαύματα» στην εμφάνιση και την υγεία σου.

Όμως κατά βάθος γνωρίζεις ότι για να είσαι ακμαίος, δυνατός και στυλάτος απαιτείται συστηματική δουλειά. Το fitness είναι ομολογουμένως δύσκολη υπόθεση, μπορεί ωστόσο γίνει μέρος της ζωής σου με ένα «κλικ» στο σημείο απ’ όπου αρχίζουν (και τελειώνουν) όλα. Το μυαλό σου. Βέβαια, η θετική σκέψη ως προς την προπόνηση είναι δυνατόν να να ενισχυθεί και από «εξωτερικούς» παράγοντες:

Ο σωστός εξοπλισμός, τα κατάλληλα αθλητικά ρούχα και παπούτσια είναι ικανά να αλλάξουν όλη τη φιλοσοφία σου και να σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παραπέρα, να τολμήσεις κάτι διαφορετικό, να είσαι γενναίος στην προσπάθεια της βελτίωσης της υγείας σου (πνευματική και σωματικής). Ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στην κατάλληλη φόρμα, θυμήσου πως υπάρχουν στην αγορά αθλητικά ρούχα και παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να «διορθώνουν» τη δύναμη, την αντοχή και την ταχύτητα, ακόμη και το βηματισμό σου!

Στα θετικά πρόσθεσε ότι πλέον αποτελούν και αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας (συνδυάζονται με τα πάντα), οπότε γιατί να λείπουν από την ντουλάπα σου;

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Φυσικά δεν είναι ανάγκη να πάρεις τους… δρόμους για αγορές που θα τονώσουν στιγμιαία τη διάθεσή σου!

Κάνε απλά μια στάση στην Αιόλου και Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας, και ανέβα στον έκτο όροφο του πολυκαταστήματος notos.

«Προπόνησε» τον νου σου στον αθλητικό τομέα του πολυκαταστήματος, όπου θα βιώσεις από πρώτο χέρι την εμπειρία «notos for more», βλέποντας το μεγαλείο της απόφασής σου να παίρνει σάρκα και οστά!

Εκεί θα βρεις όλες τις «αφίξεις» των μεγαλύτερων αθλητικών εταιρειών: Adidas, Arena, Brooks, Converse, DC, Fila, Freddy, Nike, Puma, Quicksilver, Reebok, Salomon, Second Skin και Under Armour. Πίστεψε στον εαυτό σου, μπες στο κλαμπ των ανδρών που θέλουν more ποιοτική ζωή, more υγεία, more ευεξία και άφησε τα notos να σου προσφέρουν όλα αυτά που χρειάζεσαι για να τα επιτύχεις!

Θέλεις more αθλητικά; notos for more!
Μπες εδώ και μάθε περισσότερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης