Play hard: Έτσι οφείλεις να την… ακούς

Play hard: Έτσι οφείλεις να την… ακούς

Δυνατά, ρυθμικά, καθαρά και ποιοτικά

Play hard: Έτσι οφείλεις να την… ακούς

Δυνατά, ρυθμικά, καθαρά και κυρίως ποιοτικά.

Την ακούς παντού. Επικοινωνείς με αυτή. Στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο γυμναστήριο, στα ταξίδια. Είναι κάτι σαν την ταυτότητά σου. Ορίζει ποιος είσαι. Την κουβαλάς πάντοτε μαζί σου, όπου κι αν πας. Τη συνδέεις με κάθε δυνατή εμπειρία που βιώνεις, αλλά την αντιμετωπίζεις και ως «καταφύγιο» στο οποίο αποδράς κάθε στιγμή που νιώθεις την ανάγκη για προσωπική απομόνωση και χαλάρωση.

Η μουσική για τους περισσότερους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθετι στη ζωή τους. Είναι όλη τους η ζωή,  γι΄ αυτό και την ακούν όπως της αρμόζει: δυνατά, ρυθμικά, καθαρά, ποιοτικά, χωρίς «εκπτώσεις». 

Είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι για να την απολαύσεις όπως πρέπει, δεν αφήνεις τίποτα να παρέμβει στην καλή απόδοσή της. Δεν επιτρέπεις μια «θαμπή» ακρόασή της, με παρεμβολές.

Αντίθετα ξέρουν, ότι την ώρα που θα επιλέξεις να «συνδεθείς» μαζί της οφείλεις να το κάνεις με τον πιο… καθαρό τρόπο. Οφείλεις να σεβαστείς την ποιότητα του μέσου απόδοσής της, των ηχείων. Εκείνων των μηχανημάτων που είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για να τη μεταδίδουν στον ιδανικό τόνο- ικανό να ταράξει τα σωθικά σου. 

Δεν μιλάμε για αυτούς που δίπλα από τη λέξη μουσική προσθέτουν και τη φράση tech-freak. Αναφερόμαστε σε εκείνους που αγαπούν τις ποιοτικές ανέσεις που προσφέρει η τεχνολογία και τις υιοθετούν στο βαθμό που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή τους. 

Δεν είναι όλα ίδια μεταξύ τους καθώς στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο που ζούμε, το κάθε μοντέλο είναι κατασκευασμένο για συγκεκριμένο σκοπό, ενώ η τεχνολογία που «φορούν» κάνει απόλυτα τη διαφορά.

Κάποτε είχες ένα ραδιοκασετόφωνο, κάποιο CD player, μεμονωμένο ή ως μέρος στερεοφωνικού συστήματος, ένα walkman ή discman. Πλέον μπορείς να αφήσεις στη μέση ενός τραπεζιού ένα ηχείο, να «στείλεις» σε αυτό τη μουσική σου και να την απολαύσεις, με παρέα ή πλήρως απομονωμένος, χωρίς καλώδια, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και άλλα προβλήματα.

Το ίδιο, όταν ταξιδεύεις και εξερευνείς. Ή όταν ξεκουράζεσαι στο σπίτι σου: Έχεις τη δυνατότητα να έχεις τέλειο ήχο σε κάθε γωνιά του χώρου σου, χωρίς να χρειάζεσαι πολλαπλά ηχοσυστήματα ή ενισχυτές. Με τις ηχομπάρες δε ο ήχος στην τηλεόραση σου παίζει σε άλλη - κινηματογραφική - διάσταση, χωρίς την ανάγκη home cinema. 

Απάντησε όμως με ειλικρίνεια: Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις καλά τα ηχεία που «γεννούν» τον ρυθμό;

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Bose® QuietComfort® 35 wireless headphones

Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά που συνδέονται με τις συσκευές μέσω Bluetooth και NFC και φορούν» τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που περιορίζει τους θορύβους και βελτιώνουν την ποιότητα της μουσικής μας. Κρατούν έως και 20 ώρες ακρόασης με κάθε φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου, ενώ ο ισοσταθμιστής προσαρμόζεται στην ένταση του ήχου για ισορροπημένη απόδοση, όσο δυνατά και αν ακούμε τη μουσική. Το διπλό μικρόφωνο απορρίπτει τον θόρυβο για κλήσεις μεγαλύτερης ευκρίνειας, ακόμα και σε συνθήκες έντονου θορύβου ή δυνατού ανέμου.

 

Bose® QuietControl ™ 30 wireless headphones

Για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με τις μελωδίες πλήρως απομονωμένοι, μπορούν να απολαμβάνουν αυτή την επιθυμία τους φορώντας τα ασύρματα ακουστικά QuietControl™ 30 που δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχουμε μόνοι μας την επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Συνδέονται εύκολα με τις συσκευές μέσω Bluetooth® και NFC. Ο ισοσταθμιστής προσαρμόζεται στην ένταση του ήχου για ισορροπημένη απόδοση, ενώ το ανάλαφρο στήριγμα λαιμού προσαρμόζεται στο σώμα μας, ώστε να μπορούμε να το φοράμε όλη μέρα χωρίς να κουράζει. Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει έως και 10 ώρες ασύρματης ακρόασης με κάθε φόρτιση. Plus: Η εφαρμογή Bose® Connect μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε και αν ελέγχουμε τις συνδεδεμένες συσκευές.



Bose® Soundlink® Mini Bluetooth® speaker II

Μικρό ηχείο – τεράστιες επιδόσεις. Με ένα μόνο ηχείο που χωρά στην παλάμη του χεριού μας απολαμβάνουμε συναρπαστικά πλούσιο ήχο και βαθιά μπάσα όπου κι αν βρισκόμαστε. Με τα φωνητικά μηνύματα, η σύνδεση Bluetooth γίνεται παιχνίδι, ενώ με κάθε φόρτιση, ακούμε έως και δέκα ώρες μουσική από τις λίστες αναπαραγωγής μας. Επιπλέον διαθέτει ένα ενσωματωμένο ηχείο ανοιχτής ακρόασης για λήψη κλήσεων από φίλους και πρόσβαση στο Siri ή στο Google Now™.

 

Bose® SoundTouch® 10 wireless music system

Με αυτό το ασύρματο σύστημα μουσικής SoundTouch® 10 η μουσική παίζει σε όλο μας το σπίτι. Το μικρό μέγεθός του μας επιτρέπει να το τοποθετούμε σχεδόν οπουδήποτε στον χώρο μας και ταυτόχρονα να μεταδίδουμε εκατομμύρια τραγούδια από μουσικές υπηρεσίες, διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς κι από την αποθηκευμένη μουσική βιβλιοθήκη μας, με τέλειο ήχο. Plus: Μπορούμε να παίξουμε την αγαπημένη μας μουσική πατώντας μια από τις έξι μνήμες του ηχείου ή του τηλεχειριστηρίου και να την αξιολογήσουμε!

 

Bose® SoundTouch® 300 soundbar

Η ηχομπάρα είναι λεπτή, αλλά ο ήχος που παίζει στο σπίτι δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μια τεράστια κινηματογραφική αίθουσα. Και αυτό διότι κάθε κυβικό εκατοστό της ηχομπάρας διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες ώστε ό,τι ακούμε και βλέπουμε στην τηλεόρασή μας να έχει πλούσιο και ευκρινή ήχο. Μουσική. Ταινίες. Τα πάντα. Με το ενσωματωμένο Bluetooth® και Wi-Fi®, μπορούμε να μεταδίδουμε ασύρματα μουσική.

Το σύστημα ηχητικής ισοστάθμισης ADAPTiQ® της Bose® εξασφαλίζει βέλτιστο ήχο. Η συνδεσιμότητα HDMI® και η διέλευση σήματος 4K κάνουν το σύστημα συμβατό με τις τελευταίες τεχνολογίες, ενώ χάρη στο NFC, η σύζευξη με άλλες συσκευές γίνεται γρήγορα και εύκολα. Με το SoundTouch® χειριζόμαστε εμείς οι ίδιοι τη μουσική μας, ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήστε την ηχομπάρα και με άλλα SoundTouch® ηχεία.

Bose® Acoustimass® 300 wireless bass module

Η διαφορά του να νιώθουμε τα μπάσα από το να τα ακούμε απλώς γίνεται αντιληπτή μόνο με το ασύρματο υπογούφερ που μπορούμε να προσθέσουμε στην SoundTouch® 300 ηχομπάρα. Η τεχνολογία QuietPort™ και το εξαιρετικά προηγμένο σύστημα DSP σχεδόν εξαλείφουν την παραμόρφωση του ήχου, προσφέροντας απίστευτα πλούσιο και καθαρό ήχο από ένα τόσο μικρό υπογούφερ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης