Στο μαγευτικό καταπράσινο κόλπο της Χινίτσας

Στο μαγευτικό καταπράσινο κόλπο της Χινίτσας

AKS HINITSA BAY 4* Sup ΧΙΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Στο μαγευτικό καταπράσινο κόλπο της Χινίτσας
Το AKS HINITSA BAY βρίσκεται σε μία καταπράσινη χερσόνησο στο Πόρτο Χέλι - Αργολίδας καιείναι κτισμένο ακριβώς πάνω στην θάλασσα, στην ωραιότερη παραλία του Πόρτο Χελίου. Δεσπόζει επιβλητικά σε έναν υπέροχο καταπράσινο κόλπο, προσφέροντας μαγευτική θέα στη θάλασσα και στο νησί των Σπετσών. Δανείζεται το όνομά του από το μικρό νησάκι της Χηνίτσας, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και λειτουργεί σαν φυσικός κυματοθραύστης στην ονειρεμένη παραλία, που απλώνεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.

Το
Κλείσιμο
AKS HINITSA BAY είναι περιτριγυρισμένο από θάλασσα - και οι κοινόχρηστοι χώροι του, η πισίνα, η πρόσβαση στην παραλία και τα δωμάτια του προσφέρονται και για ΑΜΕΑ. Η Σπέτσες απέχουν 4 ναυτικά μίλια και η Ύδρα 8 ναυτικά μίλια, από το ξενοδοχείο μας. Σπέτσες και Ύδρα, τα νησιά των γενναίων και των πυρπολητών. Στις Σπέτσες βρίσκεται το αρχοντικό-μουσείο της Μπουμπουλίνας και στην Ύδρα τα αρχοντικά του Μιαούλη και του Κουντουριώτη. Είναι επισκέψιμα από το Πόρτο Χέλι με τα δρομολόγια των καϊκιών, με υδροταξί από τους μόλους των ξενοδοχείων μας και με catamaran από το λιμάνι του Πόρτο Χελίου.



ΔΙΑΜΟΝΗ: Σε 206 δωμάτια και 10 Σουίτες.
Standard Δωμάτια - Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, σεσουάρ, ιδιωτικό μπαλκόνι, δορυφορική τηλεόραση LCD 21¨ και μαρμάρινο μπάνιο.

Junior Suites - Όλες οι Junior Σουίτες διαθέτουν μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με μοναδική θέα στο δαντελωτό κόλπο της Χηνίτσας και τις Σπέτσες, καθιστικό και τραπεζαρία, ευρύχωρα μαρμάρινα λουτρά, θυρίδα ασφαλείας, μεγάλη ντουλάπα, ψυγείο, WC για τους φιλοξενούμενούς σας, ελεγχόμενο κλιματισμό, απευθείας τηλεφωνική γραμμή και δορυφορική τηλεόραση LCD 21’’. Μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα.

ΠΑΡΟΧΕΣ: 2 πισίνες (παιδική και ενηλίκων) - Γυμναστήριο - 2 γήπεδα τένις με νυκτερινό φωτισμό - Beach Volley - Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, με νυχτερινό φωτισμό - Ping-pong - Παιδική χαρά – Miniclub με ειδικούς παιδαγωγούς και καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά - Αίθουσα μπριτζ & τηλεόρασης - Αίθουσα Internet - Ασύρματο ευρυζωνικό Internet δωρεάν στο lobby του ξενοδοχείου - Φύλαξη παιδιών (με ζήτηση) - Ταχυδρομείο - Κομμωτήριο - Μini-market - Κατάστημα ρούχων & αξεσουάρ - Οργανωμένη αμμώδης παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο - Κεντρικό εστιατόριο Ζέφυρος - Sirocco Restaurant - The Sunset Terrace, α λα καρτ εστιατόριο - Arcadia Bar (μια μέρα την εβδομάδα Latin party -Ιούλιο-Αύγουστο) - Beach Bar για παγωτά, μπύρες και αναψυκτικά δίπλα στο κύμα - Υπηρεσία δωματίου / Room Service (07:30 - 24:00) - Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Απέχει 187χλμ από την Αθήνα, 2 . ώρες οδικώς ή με catamaran. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις Σπέτσες, με τις οποίες συνδέεται 24 ώρες το 24ώρο με υδρoταξί, που αναχωρούν κατευθείαν από την προβλήτα του ξενοδοχείου.






Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Manessis Travel


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης