THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* DELUX E ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* DELUX E ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

…υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο, σας περιμένει και πάλι!

THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* DELUX E ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Στη δυτική παραλία της Αλεξανδρούπολης, σας περιμένει και φέτος ανανεωμένο! Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα το χαρούν! Που θα απολαύσουν το υπέροχο περιβάλλον του και το εμπλουτισμένο πρόγραμμα υπηρεσιών που σας προσφέρει. Αρκεί μόνο να δείτε πόσο φροντίσαμε τους μικρούς μας φίλους... αλλά και εσάς, με τις δωρεάν υπηρεσίες του Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa!
…υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο! 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Κλείσιμο
Το συγκρότημα βρίσκεται σε 50 ιδιόκτητα στρέμματα, με δική του παραλία 300 μ., 4 χλμ από το κέντρο της πόλης. Με μια μοναδική θέα του Αιγαίου και της Σαμοθράκης. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Β. Ελλάδα, που αιχμαλωτίζει το βλέμμα με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, ενώ οι χώροι φιλοξενίας γοητεύουν με την πολυτελή και λιτή διακόσμηση. 9 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο “Δημόκριτος” και 4 χλμ. από το λιμάνι και τον σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Δωμάτια Standard, Executive και Σουίτες. Τα ανανεωμένης αισθητικής δωμάτια του Thraki Palace (128 standard & 12 executive), διαθέτουν κεντρικό κλιματισμό, TV & video on demand, αυτόματη τηλεφωνική γραμμή με δυνατότητα σύνδεσης PC, free internet service, mini bar, υπηρεσίες 24ωρου room service. Κατόπιν συνεννόησης υπηρεσία πλυντηρίου, θυρίδα ασφαλείας και baby sitting.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Εστιατόριο Alegro, με τους πιο ταλαντούχους σεφ. Piano Bar Cafe Thalassa, με ζωντανή μουσική. Παραλία & Πισίνες: Η οργανωμένη παραλία, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, είναι ιδανική επιλογή για βουτιές στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Γύρω από τις 2 πισίνες (μεγάλη 300 τ.μ. και παιδική 50 τ.μ.), μέσα στην ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης του Pool Bar Avra, απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας, με θέα τη θάλασσα και τη Σαμοθράκη. Αίθουσα τηλεόρασης, γιατρός, πρώτες βοήθειες, mini market, tobacco shop, κατάστημα δώρων, ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν στον χώρο της παραλίας. Χώρος επιτραπέζιων παιχνιδιών & αναγνωστήριο, παιδική χαρά, ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, ασύρματο δωρεάν internet σε όλους του κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους και στην βεράντα του εστιατορίου Alegro και του Piano Bar-Cafe Thalassa. Ειδικά καθίσματα για εστίαση παιδιών. Για την εστίαση των μωρών, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα χαρεί να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια. Βεστιάριο κατά τις ώρες λειτουργίας του εστιατορίου και του bar. Ενοικίαση αυτοκινήτων.



Premium All Inclusive (10:00-01:00)
Γεύματα - ποτά
• Πλούσιο πρωινό αμερικανικού τύπου, δείπνο και μεσημεριανό σε μπουφέ με εναλλαγές
γεύσεων στο κεντρικό εστιατόριο.
• Τοπικά αλκοολούχα (μόνο για ενήλικες) και μη-αλκοολούχα ποτά στο κεντρικό μπαρ (10.00-01.00) και στο pool bar (10.00-18.00) και το εστιατόριο, τα οποία θα είναι μπύρα σε ποτήρι, λευκό-κόκκινο κρασί (house wine), ούζο, βότκα, ουίσκι, ένα κοκτέιλ ανά ημέρα, αναψυκτικά σε ποτήρι και τρία (2) είδη καφέ (φραπέ, φίλτρου, εσπρέσσο, καπουτσίνο).
• Φρέσκο παγωτό σε δύο (2) γεύσεις στο κεντρικό bar (10.00-01.00) και στο pool bar
(10:00-18:00).
• Ενδιάμεσα snacks (τοστ, μικρά σάντουιτς, κέικ κλπ) στο κεντρικό μπαρ και στο pool bar
δύο (2) φορές καθημερινά.
• Δωρεάν ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία.
• Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη βράδυ στην βεράντα
του κεντρικού εστιατορίου ή δίπλα στις πισίνες στο οποίο θα μεταφέρεται και το μπουφέ
δείπνο της Πέμπτης.

Καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων:
Δρασ τηριότητες & άθληση
• Οι δραστηριότητες άθλησης και διασκέδασης θα προσφέρονται στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και στις πισίνες, καθημερινά 10.00 - 20.30 και βάσει συγκεκριμένου εβδομαδιαίου προγράμματος. Ενδεικτικά θα προσφέρονται τα παρακάτω:
• Πρωινή γυμναστική σε εξωτερικό χώρο (πρωινό ωράριο).
• Αθλήματα όπως βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο 5Χ5 (δύο γήπεδα), μπάντμιγκτον, ρακέτες, φρίσμπι, πινγκ πονγκ, μπόουλινγκ. Σκάκι εξωτερικού χώρου - Κατασκευές στην άμμο
• Δραστηριότητες & παιχνίδια πισίνας
• Ομαδικά παιχνίδια όπως ο σαλίγκαρος, η σαρανταποδαρούσα, η διελκυστίνδα, η αράχνη, το φιδάκι, τσουβαλοδρομίες, αρματοδρομίες κλπ.
• Βραδινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Υπηρεσίες Thalasso & Wellness Spa για τους πελάτες του Permium All inclusive
Club 2015 - ΔΩΡΕΑΝ: χρήση του γυμναστηρίου • πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής (με συγκεκριμένο ωράριο) • είσοδος για χρήση του Thermal Spa Suite (Experience Showers, Caldarium, Bio Sauna, Aroma Steam Bath, Ice Fountain & Kneipp) • μια είσοδο στον χώρο των πισίνων για το πρόγραμμα Aqua Thalasso Circuit διάρκειας 50 λεπτών • παροχή ερμαρίου στα αποδυτήρια & μπουρνούζι, παντόφλες και πετσέτα. 

Προσοχή:
Η είσοδος στους χώρους των πισινών και των δωματίων θεραπειών επιτρέπεται κατόπιν ραντεβού σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους).



για τους μικ ρούς μας φίλους! …
Το Kids’ Club λειτουργεί στην αίθουσα ≪Ορφέας≫ (ισόγειο, χώρος reception) καθημερινά στις 10.30 - 13.30 & 15.30 - 19.00 και προσφέρει προγράμματα κινητικών και πνευματικών παιχνιδιών αναψυχής όπως:

• Παιχνίδι γνωριμίας.
• Κινητικά παιχνίδια (παντομίμα, μίμηση ζώων, καλλιέργεια ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, μουσικές καρέκλες, στεφάνια, σκυταλοδρομίες κτλ).
• Ζωγραφική (απλή, με νούμερα), κατασκευές (με διάφορα υλικά).
• Χορός ή/και θεατρικές δραστηριότητες (παιχνίδια ρόλων, παντομίμα, αλλαγή τέλους ιστορίας, προσθήκη ηρώων, κουκλοθέατρο ακόμα και παραστάσεις με συμμετοχή παιδιών.
• Πνευματικά παιχνίδια (επιτραπέζια, καλλιέργεια λεξιλογίου).
• Γυμναστική (απλές ασκήσεις χαλάρωσης, διατάσεις, ασκήσεις με μπάλες).
• Πολιτισμικά παιχνίδια (εκμάθηση απλών λέξεων, ηθών, εθίμων, χορών). 


Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Manessis Travel



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης