Διάλεξες μαγιό για τις διακοπές;

Διάλεξες μαγιό για τις διακοπές;

Τι να επιλέξεις για τις πιο stylish εμφανίσεις σου στην παραλία

Διάλεξες μαγιό για τις διακοπές;
Λίγο πριν φύγεις για τον αγαπημένο σου προορισμό, η έρευνα για ένα μικρό κομμάτι υφάσματος-απαραίτητο για τις ιδανικές διακοπές σου- είναι κάτι σαν ιεροτελεστία κάθε χρόνο. 

Το μαγιό που θα σε συνοδεύσει στις νέες καλοκαιρινές ανακαλύψεις, στις φωτογραφίες που θα κοιτάς και θα ξανακοιτάς όλο το χρόνο αναπολώντας τις ανέμελες στιγμές με τους φίλους σου, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δηλώνει τη διάθεσή, την αισθητική, το στιλ και την κομψότητά σου. Είτε είναι σέξι μπικίνι, είτε αριστοκρατικό ολόσωμο, είτε μοδάτο με ρετρό επιρροές, το μαγιώ αποτελεί το πρώτο και το πιο απαραίτητο κομμάτι που θα μπει στη βαλίτσα σου το καλοκαίρι, γι’ αυτό και η επιλογή του πρέπει να σε αντιπροσωπεύει ολοκληρωτικά. 

Ανακαλύψαμε τις φετινές συλλογές της
Yamamay
Κλείσιμο
, που θέλουν φέτος τη γυναίκα ελκυστική και καλοντυμένη στην παραλία και σου τις παρουσιάζουμε. Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις, θα το συνδυάσεις με καφτάνια, με παρεό, με μάξι αέρινες φούστες, τζιν σορτσάκια και θα κάνεις τις πιο stylish εμφανίσεις στην παραλία. 



Μπες
 στο www.yamamay.com και βρες το μαγιό που θα αλλάξει τη σιλουέτα σου. 



Seventies 

Η capsule collection επαναφέρει το στυλ των ‘70s στο beachwear, στο ύφασμα και στο χρώμα. Φρέσκα σχέδια θυμίζουν τα «μίνι» μαγιό με χαμηλή μέση, κορδόνια, από λαμέ υφάσματα σε λαμπερά χρώματα, που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη δεκαετία μόδας.









Resort

Το bandeau πολλαπλών εφαρμογών και το ολόσωμο με το βαθύ και σεξυ ντεκολτέ είναι απαραίτητα.

Το ολόλευκο ολόσωμο, από ύφασμα σαρμέζ με απίθανα βολάν στους ώμους, το  μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, που φοριέται και πάνω από το μαγιό, για σοφιστικέ εμφανίσεις, το τοπ μπαντό με βολάν και το υπέροχο ντραπέ ολόσωμο με ενίσχυση στο στήθος, επίσης από ύφασμα σαρμέζ σε μαύρο και σικλαμέν καθώς επίσης και η αντίστοιχη ολόσωμη halter φόρμα αποτελούν τα πιο λαμπερά  κομμάτια της σειράς.



Πιο μοντέρνα, αλλά ιδιαιτέρως κομψά, τα μοντέλα gingham είναι κατασκευασμένα από μείξεις υφασμάτων και διακοσμημένα με χειροποίητα κεντήματα  που τα καθιστούν ιδανικά για glamourous εμφανίσεις. Μια πρόταση για μέρα και νύχτα, για κάθε γυναίκα σε όποια εκδοχή κι αν προτιμά.






Sculpt

«Ντύσε» τις καμπύλες σου με ψηλόμεσο μπικίνι ή ολόσωμο μαγιώ σε μαύρο, βιολετί και βαθύ μπλε-μοβ. Τα νέα μοντέλα της επιτυχημένης σειράς «Sculpt Beachwear» διακρίνονται από φίνες διχρωμίες λευκού και μαύρου που ενισχύουν το «sculpt effect» και αναδεικνύουν τις καμπύλες μοναδικά. 






Dad & Son

Μπαμπάς και γιος στην παραλία με το ίδιο μαγιό! Παιχνιδιάρικα μοτίβα σε σορτς από microfiber μεσαίου μάκρους, ελαστική μέση και κορδόνι περίσφιξης στη συλλογή Dad & Son της Yamamay μόνο για τον πατέρα και τον γιο.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης