Ο «Καρυοθραύστης» του Τσαϊκόφσκι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο «Καρυοθραύστης» του Τσαϊκόφσκι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το αγαπημένο και παγκοσμίως διάσημο μπαλέτο, με την υπέροχη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι ζωντανεύει από το φημισμένο Russian Ballet Theater στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου

Ο «Καρυοθραύστης» του Τσαϊκόφσκι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ένα είναι το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι: Ο Καρυοθραύστης. Το αγαπημένο και παγκοσμίως διάσημο μπαλέτο, με την υπέροχη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι ζωντανεύει από το φημισμένο Russian Ballet Theater στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου ο «Καρυοθραύστης» θα σκορπίζοντας απλόχερα χαρά και ομορφιά σε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Είναι από τις ελάχιστες παραστάσεις κλασικού μπαλέτου που μοιάζουν σαν να γράφτηκαν σήμερα. Η ευφάνταστη χορογραφία του Μαριούς Πετιπά και η αξεπέραστη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι τον έχει καθιερώσει ως μία από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις η οποία παρόλο που μετράει 124 χρόνια ζωής έχει όλη τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό της πρώτης της βραδιάς.

Το «Russian Ballet Theater», που διαπρέπει παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση, ιδρύθηκε το 2000 και αμέσως  καθιερώθηκε ως ένα διαρκώς εξελισσόμενο συγκρότημα χορού. Υιοθετώντας τις παραδόσεις της κληρονομιάς του κλασικού μπαλέτου, περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό του σχεδόν όλες τις παραστάσεις του χρυσού αιώνα του ρωσικού μπαλέτου.

Κλείσιμο
Πληροφορίες: «Καρυοθραύστης», από 16 έως 30 Δεκεμβρίου. Προπώληση εισιτηρίων Προπώληση Εισιτηρίων στα ταμεία  του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 32 και Βασιλέως Γεωργίου). Επίσης στο viva.gr και το artinfo.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Ianos, Media Markt. Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876, 210 4143310, 210 9213310. Τιμές εισιτηρίων από 10 έως 30 ευρώ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης