Οι πιο κομψοί συνδυασμοί χρωμάτων για τους τοίχους σας!

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί χρωμάτων για τους τοίχους σας!

Οι ειδικοί της Vechro συμβουλεύουν πώς να μετατρέψουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας για να ένα «καθαρό» και elegant αποτέλεσμα

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί χρωμάτων για τους τοίχους σας!
Εδώ και σχεδόν 70  χρόνια (έτος Ίδρυσης 1948), η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO βρίσκεται στη ζωή μας και τη γεμίζει με χρώμα και δημιουργικότητα. Τα 96 Πιστοποιημένα Οικολογικά προϊόντα  της εταιρείας,  την κατατάσσουν εκτός από 1η στην Ελλάδα, ανάμεσα και στις κορυφαίες στην Ευρώπη. Τα Πιστοποιημένα Οικολογικά χρώματα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

-Δεν εμπεριέχουν επικίνδυνες ουσίες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον όπως βαρέα μέταλλα, καρκινογόνες ή τοξικές ουσίες.

-Ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον και βοηθούν στην προστασία του.

-Φέρουν Πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς έχουν αξιολογηθεί για τις ιδιότητες τους σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές από ανεξάρτητα εργαστήρια. Με άλλα λόγια, πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Το νέο Χρωματολόγιο της VECHRO  «Μαγεία», περιέχει   200+1 μοναδικές αποχρώσεις, αμέτρητους συνδυασμούς και όλες τις νέες τάσεις στο interior design για το 2017, όπως προέκυψαν μέσα από την  συνεργασία χημικών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και art directors. Εδώ, σας έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από προτάσεις για τον χώρο σας, εμπνευσμένες από τον νέο πολύ όμορφο  αυτό χρωματολόγιο.
Κλείσιμο

Εσωτερικοί Χώροι:



 
Σε ό,τι αφορά το παιδικό δωμάτιο, οι χρωματικοί συνδυασμοί / προτάσεις από την «Μαγεία» μπορούν να συντροφεύσουν το παιδί σας, από την βρεφική του ηλικία έως και το δημοτικό. Οι γήινες και παστέλ αποχρώσεις στους τοίχους, αναδεικνύονται υπέροχα με πινελιές αυτού του ιδιαίτερου μπλε, εμπνευσμένου από τον ωκεανό. Αν θέλετε να πετύχετε το απόλυτο κοριτσίστικο δωμάτιο, κινηθείτε (αντί για μπλε)  σε ροζ και φούξια τόνους, και δώστε μία ρομαντική νότα! Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο: Μία Άνοιξη δίχως τέλος! Δωμάτια εμπνευσμένα από την ολάνθιστη Γαλλική Προβηγκία, τα βρετανικά αγροτόσπιτα και τις ροδαλές ηρωίδες της Τζέιν 'Οστεν. Η εαρινή σύναξη των παστέλ είναι φιλόξενη σαν σύννεφο! 




Η κουζίνα ένας  χώρος που η οικογένεια περνάει πολλές ώρες μαζί εκεί. Οι έντονες αποχρώσεις της VECHRO, εμπνευσμένες από την φύση,  ξεκάθαρα θα σας ενθουσιάσουν. Επιστροφή στον εξωτισμό λοιπόν.  Χώροι που συνομιλούν με το φως και χρώματα που ταξιδεύουν σαν νότες από ξυλόφωνο. Με πολυφωνία ή σε εκκεντρικά σόλο, η παλέτα των τροπικών απηχεί εξίσου πολύχρωμες προσωπικότητες.



  
Στην αμφίρροπη μάχη του μαύρου με το άσπρο γεννιούνται οι απρόβλεπτες διαθέσεις του γκρι. Θερμό, γήινο, ψυχρό ή αστικό, η γοητεία του γκρι ξεχωρίζει σε κάθε deco σενάριο και επιβεβαιώνει την φήμη του ως «the new white». Ένας χώρος στον οποίο ταιριάζουν απόλυτα οι αποχρώσεις του γκρι, είναι το υπνοδωμάτιο. Είτε επιλέξετε να δώσετε ένταση με σκούρο γκρι και λαδί, είτε κινηθείτε σε πιο απαλούς και παλ τόνους -γκρι, καφέ, και μπλε- θα λατρέψετε να ζείτε μέσα σε αυτό το δωμάτιο. Η αίσθηση του φυσικού και η ισορροπία ανάμεσα στις αποχρώσεις, δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα. 



Στο σαλόνι  η Ελληνική βιομηχανία VECHRO προτείνει ανεπιφύλακτα γήινες αποχρώσεις σε ιδιαίτερα ευφάνταστους συνδυασμούς που θα απογειώσουν τον χώρο σας! Η διαχρονική γήινη βεντάλια δεν ταλαντεύεται από τις τάσεις. Ταυτίζεται με την ζεστασιά, την ισορροπία και την ευελιξία. Δεν σταματάει να ανανεώνεται. Δημιουργεί νέες αρμονίες, δίνει χώρο στις εντάσεις και επαληθεύει την αξίας της!






Εξωτερικοί Χώροι:




Είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς να πειραματιστεί με χρώμα (ακρυλικό) των εξωτερικών χώρων ή την είσοδο του σπιτιού του. Πολλές φορές, όλοι κατευθύνονται στις απλές λύσεις του ολόλευκου ή του γκρίζου, χωρίς έμπνευση, βάθος και ένταση. Η VECHRO προτείνει γήινες αποχρώσεις ( διαφορετικές τονικότητες του πράσινου, λαδί, καφέ και μπλε) αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει επίσης εναλλακτική επιλογή! Ποιος δεν αγαπάει το καλοκαίρι και την αύρα της Μεσογειακής Ελλάδας; Η αισθητική των σπιτιών στα νησιά είναι απαράμιλλη, και η VECHRO θα σας βοηθήσει να φέρετε λίγη από την αισθητική αυτή στο σπίτι σας, από την συλλογή του χρωματολογίου «Μαγεία» με τίτλο “Κάτω από τον Μεσογειακό Ήλιο”. Ένα τοπίο που χρωματίζεται από την εξωστρέφεια των ανθρώπων και τη χαρά της ζωής. Κόκκινα που υπερθεματίζει ο ήλιος, μπλε που καθρεφτίζουν τη θάλασσα και ζωηρά κίτρινα. Μία γιορτή για τα μάτια και την καρδιά! 


 
Μην σας φαίνονται ακατόρθωτα όλα αυτά. Με λίγο χρόνο, χρώματα και την βοήθεια της VECHRO  μπορείτε με μικρά βήματα να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του  σπιτιού σας, και γιατί όχι? Ο χώρος σας να αιχμαλωτίσει ένα μέρος από την μαγεία της φύσης! Το νέο χρωματολόγιο «Μαγεία» μπορείτε να βρείτε σε όλα τα συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία ή επικοινωνώντας απευθείας με την εταιρεία www.vechro.gr 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης