Έξυπνες οικονομικές ιδέες διακόσμησης φοιτητικού σπιτιού

Έξυπνες οικονομικές ιδέες διακόσμησης φοιτητικού σπιτιού

Ένας μαυροπίνακας, ένα φωτογραφικό κολάζ και χριστουγεννιάτικα φωτάκια θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα

Έξυπνες οικονομικές ιδέες διακόσμησης φοιτητικού σπιτιού
Κάθε νέος φοιτητής έχει μπροστά του το δύσκολο έργο του να επιπλώσει και να διακοσμήσει το φοιτητικό του σπίτι με όσο το δυνατόν πιο οικονομικό τρόπο.

Σε αυτό το εγχείρημα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με κάποιες απλές οικονομικές συμβουλές για τη διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού.

Ένας πολύ όμορφος τρόπος να «σπάσει» το λευκό ενός νέου, άδειου σπιτιού είναι ένας μαυροπίνακας, στον οποίο μπορείς να γράψεις το αγαπημένο σου μότο.
Κλείσιμο

Ακόμα ένας τοίχος θα μπορούσε να καλυφθεί με ένα φωτογραφικό κολάζ, από τις αγαπημένες σου στιγμές, στο οποίο συνέχεια θα προστίθενται νέες εμπειρίες.

Για μια πιο ρομαντική διάθεση, σε μια γωνιά του νέου σπιτιού θα μπορούσαν να κρεμαστούν χριστουγεννιάτικα φωτάκια, τα οποία το βράδυ θα δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Ακόμα ένα tip για οικονομική επίπλωση και διακόσμηση ενός φοιτητικού σπιτιού είναι μια παλιά σκάλα, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν μια μοντέρνα βιβλιοθήκη, τοποθετώντας ράφια επάνω της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης