Lab4u: Η αρίστευση στο σχολείο με ένα κλικ

Lab4u: Η αρίστευση στο σχολείο με ένα κλικ

Η νέα μέθοδος εκπαίδευσης μέσω της οποίας η μάθηση γίνεται πιο κατανοητή, φιλική και ευχάριστη προς το μαθητή

Lab4u: Η αρίστευση στο σχολείο με ένα κλικ
Με τον ερχομό της καινούργιας σχολικής χρονιάς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς έχουν στο πλευρό τους έναν καινούργιο σύμμαχο.  To Lab4u, μια νεοσύστατη επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται στο χώρο του
e-learning, παρέχοντας δωρεάν τις υπηρεσίες της. 

Σκοπός της εταιρίας είναι η εισαγωγή μιας νέας μεθόδου εκπαίδευσης μέσω της οποίας η μάθηση γίνεται πιο κατανοητή, φιλική και ευχάριστη προς το μαθητή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός πλήθους διαδραστικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών βίντεο, εμπλουτισμένα με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, τα οποία καλύπτουν τη διδακτέα ύλη καθώς και με την εισαγωγή στοιχείων παιχνιδιού, επιβράβευσης και ένα μοναδικό χαρακτήρα που αντιστοιχεί στο προφίλ του κάθε χρήστη. Είναι πολύ βασικό να διατηρηθεί αναλλοίωτη η επικοινωνία καθηγητή-μαθητή. Γι' αυτό το λόγο μέσω των βίντεο κλήσεων, της συνομιλίας αλλά και του διαδραστικού λευκοπίνακα γεφυρώνεται η έλλειψη αυτή, διατηρώντας έτσι την αμεσότητα με τον εκπαιδευτικό.

Κλείσιμο


Το Lab4u απευθύνεται εξίσου σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για μαθήματα εξ αποστάσεως καθώς και ως βιβλιοθήκη σημειώσεων. Ασπαζόμενοι την αγωνία των γονέων-κηδεμόνων για την πρόοδο των μαθητών, έχει δημιουργηθεί μία ειδική σελίδα με σκοπό την άμεση ενημέρωση προόδου αλλά και την παροχή εξειδικευμένων ενημερωτικών άρθρων. 

Πιστεύοντας πως η ποιοτική διδασκαλία και μάθηση δεν αποτελούν προνόμιο λίγων και πως ο οικονομικός παράγοντας δε θα έπρεπε να καθορίζει την ποιότητα και ποσότητα της παιδείας που λαμβάνει ένας νέος, η πλατφόρμα του Lab4u διατίθεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές με τη σιγουριά ότι θα αποτελέσει αναπόσπαστο εργαλείο και σύμμαχο τους. 





Για τη φετινή σχολική χρονιά η πλατφόρμα του Lab4u απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Όμως, όπως η επιθυμία για γνώση δε σταματά ποτέ έτσι και το Lab4u θα επεκτείνεται καθημερινά με τον εμπλουτισμό των ήδη εγκατεστημένων μαθημάτων αλλά και με την προσθήκη άλλων κλάδων εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης. Έτσι, δε θα απευθύνεται μόνο σε μαθητές σχολείου αλλά σε ένα ευρύτερο κοινό. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης