Θέλεις να ανήκεις στo Νo1 CHEF SCHOOL σε μετάλλια και βραβεία;

Θέλεις να ανήκεις στo Νo1 CHEF SCHOOL σε μετάλλια και βραβεία;

Κάνε σήμερα την ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου! «Μια Ελλάδα… φως», θάλασσα και γαστριμαργικές απολαύσεις της πλούσιας ελληνικής κουζίνας συνθέτουν το τρίπτυχο του δημοφιλούς πόλου έλξης που αποτελεί η χώρα μας για χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως!

Θέλεις να ανήκεις στo Νo1 CHEF SCHOOL σε μετάλλια και βραβεία;
Αυτό το γεγονός δημιουργεί αυξημένη ζήτηση για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο του Επισιτισμού και τη Μαγειρική, καθιστώντας τους επαγγελματίες chef περιζήτητους στην αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Μαγειρικής και σπουδές Ζαχαροπλαστικής! Οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς (που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των πλέον σημαντικών εκθέσεων και διοργανώσεων), είναι ο «καθρέφτης» των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.
Ενδεικτική της πρωτιάς του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ήταν η πρωταγωνιστική παρουσία των σπουδαστών της σχολής στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, όπου οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής συγκέντρωσαν τα περισσότερα βραβεία μεταξύ όλων των άλλων δημοσίων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της χώρας μας, ενώ ήρθαν πρώτοι και στη συλλογή χρυσών μεταλλίων! 

Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κλήθηκαν, για άλλη μια χρονιά, να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους ως Chefs και Pastry Chefs, πλαισιώνοντας αποκλειστικά τις Λέσχες Κρήτης, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Πελοποννήσου στην κουζίνα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα».
Κλείσιμο

Και φυσικά, όταν ήρθε η ώρα να πάρουν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Greek Chef 2017», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες, αλλά και σπουδαστές από τις περισσότερες σχολές Μαγειρικής, τότε πολύ απλά σάρωσαν τα βραβεία, συγκεντρώνοντας 28 μετάλλια! Δείτε όλους τους νικητές του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Greek Chef 2017 σε όλες τις κατηγορίες, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ: 
http://expotrof.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-greek-chef-2017/
Αν θέλεις κι εσύ να ανήκεις στην ομάδα των top επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή σήμερα, με ένα ένα click στο www.iekalfa.gr !
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης