Θωρακίστε τα περιουσιακά σας στοιχεία

Θωρακίστε τα περιουσιακά σας στοιχεία

BOOS S.A. δραστηριοποιείται στο χώρο της Φυσικής και Ηλεκτρονικής Ασφάλειας από το 1973. Αποτελεί βασικό προμηθευτή για όλες σχεδόν τις Τράπεζες και Οργανισμούς στην Ελλάδα. 

Θωρακίστε τα περιουσιακά σας στοιχεία
Παρέχει υπηρεσίες προμήθειας και υποστήριξης εξοπλισμού Φυσικής και Ηλεκτρονικής Ασφάλειας, καθώς και συστήματα επεξεργασίας Χρήματος.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τις αγοράς για λύσεις ασφάλειας πραγματικά ικανές να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλήσεις, η
BOOS S.A. κινείται σε δύο άξονες:

Κλείσιμο
Παραδοσιακές Λύσεις Φυσικής Ασφάλειας
– με σύγχρονη ματιά και τήρηση όλων των σημερινών δεδομένων και κανονισμών της παγκόσμιας Αγοράς. Χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι τα
Χρηματοκιβώτια.



Πρωτοποριακές Τεχνολογικές Λύσεις Ασφάλειας, που ξεπερνάνε τους παραδοσιακούς περιορισμούς και δημιουργούν νέα δεδομένα. Χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι τα Συστήματα Αντικλεπτικής Ομίχλης.



Χρηματοκιβώτια – Είναι τελικά μόνο ένα βαρύ μεταλλικό κουτί;

Η επιλογή ενός χρηματοκιβωτίου, ενώ στα μάτια των περισσοτέρων ανθρώπων φαίνεται απλή υπόθεση, στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. 

Όλοι σκεπτόμαστε ότι ένα χρηματοκιβώτιο είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ότι τα πολύτιμα έγγραφα, κοσμήματα και άλλα θα παραμείνουν ασφαλή και κρυμμένα. Παρ’ όλα αυτά το να διαλέξει κανείς χρηματοκιβώτιο περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους.

Η αντοχή που θα επιδείξει το χρηματοκιβώτιο μας σε περίπτωση επίθεσης, δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση – και αυτό έχει αποδειχθεί με οδυνηρό τρόπο στην πράξη πολλές φορές.
Λύση στο πρόβλημα της επιλογής χρηματοκιβωτίου και της αξιολόγησης της αντοχής του, έρχεται να δώσει η Πιστοποίηση βάσει των Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών, η οποία γίνεται από έγκυρα και κατάλληλα διαπιστευμένα για αυτό το σκοπό Ινστιτούτα.

Ένα πιστοποιημένο χρηματοκιβώτιο προστατεύει τα πολύτιμα αγαθά και έγγραφα σας, ακόμη και στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Πρακτικά αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας για την περιουσία σας - και αν και μοιάζει απλό, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή του.
Η γκάμα λύσεων φυσικής ασφάλειας της BOOS περιλαμβάνει τα παρακάτω είδη χρηματοκιβωτίων:

Χρηματοκιβώτια πιστοποιημένα κατά EN1143-1
 


Πρόκειται για χρηματοκιβώτια του φημισμένου Αυστριακού Οίκου Wertheim και ανήκουν στην κλάση ασφαλείας I έως V KB των Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών EN1143-1.

Τα χρηματοκιβώτια του Οίκου Wertheim υποβάλλονται στις εξαντλητικές δοκιμές αντοχής και ασφάλειας του εργαστηρίου VdS, του κορυφαίου ανεξάρτητου Γερμανικού Ινστιτούτου Δοκιμών. Εκεί καλούνται να αποδείξουν την αντοχή τους σε επιθέσεις με τα πλέον εξελιγμένα διαρρηκτικά εργαλεία. Τα εργαστήρια δοκιμών παρέχουν ξεκάθαρη ταυτοποίηση του επιπέδου ασφάλειας και αντιδιαρρηκτικής αντοχής που ανίχνευσαν κατά τη διαδικασία πιστοποίησης.
Προς διευκόλυνση των καταναλωτών στην επιλογή τους, τα Ινστιτούτα παρέχουν συμβουλές ακόμη και για τις μέγιστες ασφαλιζόμενες αξίες σε κάθε κλάση ασφαλείας. Ανώτερη κλάση ασφαλείας σημαίνει υψηλότερο ασφαλισμένο ποσό για τα περιεχόμενα του χρηματοκιβωτίου. Το ασφαλισμένο ποσό σε κάποιες περιπτώσεις διπλασιάζεται, αν το χρηματοκιβώτιο είναι συνδεδεμένο με σύστημα συναγερμού.

Σε συγκεκριμένα μοντέλα, πέραν της αντιδιαρρηκτικής αντοχής, παρέχεται και πιστοποιημένη αντιπυρική αντοχή.

Εκτός των συμβατικών χρηματοκιβωτίων, είναι διαθέσιμα και προϊόντα ειδικού τύπου όπως:
Χρηματοκιβώτια με καταπακτή
Χρηματοκιβώτια Τοίχου
Χρηματοκιβώτια - κλειδοθήκες
Θησαυροφυλάκια
Θυρίδες
H Wertheim προσπαθεί πάντα να είναι ευέλικτη και να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Εφόσον απαιτείται, παρέχεται η δυνατότητα εσωτερικής διαμόρφωσης των χρηματοκιβωτίων με ξύλο ή η βαφή σε ειδικά σχέδια και χρώματα.
Πατήστε εδώ για πληροφορίες για τα χρηματοκιβώτια της Wertheim.

Ελαφριά Χρηματοκιβώτια
 


H BOOS S.A. διαθέτει στην Ελληνική Αγορά τα προϊόντα του Ισπανικού Οίκου Arregui, τα οποία περιλαμβάνουν ελαφριά χρηματοκιβώτια, ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε οικίες, ξενοδοχεία ή επιχειρήσεις. 
Τα μοντέλα αυτά, μπορούν να καλύπτονται ασφαλιστικά από την συνολική ασφάλιση του χώρου στον οποίο βρίσκονται.
Παρέχουν ευέλικτες και ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλο πεδίο εφαρμογών.

Πατήστε εδώ για πληροφορίες για τα χρηματοκιβώτια Arregui

Λύσεις Προστασίας από τη Φωτιά
 


Η BOOS S.A. διαθέτει πλήρη σειρά πυρασφαλών αρχειοθηκών καθώς και χρηματοκιβωτίων κατάλληλων για ηλεκτρομαγνητικά μέσα (Data Safes).

Πατήστε εδώ για πληροφορίες για πυρασφαλή προϊόντα


Συστήματα Αντικλεπτικής Ομίχλης Protect 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ



Οι σύγχρονες μέθοδοι εγκληματικότητας δημιουργούν μερική αδυναμία των παραδοσιακών συστημάτων και μεθόδων ασφαλείας να ανταποκριθούν σε αυτές. Ένα νέο, καινοτόμο σύστημα ασφαλείας, που είναι ήδη σε χρήση σε εκατοντάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, είναι το σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης της Protect. 


 
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν που είναι σε θέση εντός λίγων δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα δεχθεί το ερέθισμα, να καλύψει πλήρως το χώρο με αδιαπέραστη ομίχλη, προστατεύοντας έτσι τόσο τα τιμαλφή όσο και τους ανθρώπους που βρίσκονται εντός.
Η ομίχλη είναι παντελώς ακίνδυνη για ανθρώπους, ζώα και εξοπλισμό.
Τόσο από μελέτες που έχουν γίνει, όσο και βάσει πραγματικών περιστατικών, οι επίδοξοι ληστές τρέπονται άμεσα σε φυγή καθώς η ένταση και το αποτέλεσμα του Protect είναι ιδιαίτερα αποτρεπτικό.
Τα συστήματα έχουν βρει εφαρμογή σε πολλαπλούς χώρους όπως:
Κοσμηματοπωλεία 



Καταστήματα Κινητής τηλεφωνίας
Πρατήρια υγρών καυσίμων


 
Super Market
Φαρμακεία
 


Αποθήκες
Καταστήματα Λιανικής
Καταστήματα Τεχνολογίας
Οικίες/εξοχικά
 


Ενεχυροδανειστήρια
Μουσεία
Yachts


Για περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της Protect, πατήστε εδώ

BOOS Α.Ε
Λεωφ. Μεσογείων 262 Χολαργός
τηλ: 210 6549590
www.boos.gr

Δείτε μερικά video από εφαρμογές του Protect:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης