Οι περισσότερες ευχές για το 2018 είναι για την Καλή Υγεία

Οι περισσότερες ευχές για το 2018 είναι για την Καλή Υγεία

Αρκεί όμως μία ευχή ή φροντίζουμε για όταν χρειαστεί;

Οι περισσότερες ευχές για το 2018 είναι για την Καλή Υγεία
Σε πόσα χριστουγεννιάτικα τραπέζια βρεθήκατε και ακούσατε ευχές για την Υγεία; Και στις ευχές για τη Νέα Χρονιά στα Social Media σίγουρα πρωταγωνίστησε η Υγεία. Έτσι δεν είναι;
Μία ευχή που την λέμε εύκολα και απλά αλλά μόνον όταν τύχει το απρόβλεπτο σε κάποιον γνωστό μας την λέμε με πραγματική πίστη και ένταση. Γιατί τότε το γεγονός το κάνουμε περισσότερο δικό μας και νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε έστω και με μία ευχή μέσα από την καρδιά μας.

Και όμως υπάρχει κάτι επιπλέον που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε για να ‘πιάσει’ μερικές φορές η ευχή. Εκτός από την καθημερινή φροντίδα στη διατροφή μας και στη φυσική μας κατάσταση, υπάρχει και κάτι που μπορεί να σταθεί δίπλα μας, ως σύμμαχος, όταν πραγματικά βρεθούμε στην ανάγκη. 

Αυτό το κάτι δεν είναι τίποτα άλλο από τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας που μπορεί να φαντάζουν στους περισσότερους από εμάς ως ακριβά και περιττά ή ακόμα και άχρηστη πολυτέλεια για τους λίγους αλλά είναι όντως έτσι;
Κλείσιμο

Πόσα απλά παραδείγματα για απρόβλεπτα γεγονότα που η αντιμετώπισή τους κοστίζει μπορείτε να ανακαλέσετε είτε από τις ειδήσεις είτε από κοντινές σας περιπτώσεις;
Εμείς παραθέτουμε μερικά τα οποία είχαν την πιο αισιόδοξη κατάληξη ακριβώς γιατί κάποιοι με υπευθυνότητα απέναντι στο απρόβλεπτο μερίμνησαν και φρόντισαν … για να έχουν την υγεία τους. 

Η Μαρία και ο Γιώργος: Νέο ζευγάρι ιδιωτικών υπαλλήλων σε μεγάλες επιχειρήσεις του διαφημιστικού χώρου. Περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία το πρώτο τους παιδί. Το χαρμόσυνο γεγονός ήρθε μετά από τους γνωστούς 9 μήνες! Ήταν Τρίτη όταν κράτησαν την κόρη τους για πρώτη φορά. Όμως ένα τέτοιο υπέροχο γεγονός έρχεται μαζί με ένα πρώτο …οικονομικό πακέτο εξόδων. Και φυσικά λίγο η έλλειψη χρόνου και … ύπνου, λίγο η αλλαγή προτεραιοτήτων, λίγο η σημερινή οικονομική κατάσταση, η οικογένεια πιέστηκε και περιόρισε αρκετά τα έξοδα της. Οι ημέρες περνούσαν αλλά περίπου 3 μήνες μετά το βρέφος αρρώστησε με βρογχιολίτιδα. Τίποτα το σοβαρό βέβαια αλλά έπρεπε να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα. Η Μαρία και ο Γιώργος θέλανε φυσικά το καλύτερο για τη μικρή τους και μελετούσαν τα οικονομικά τους γιατί θέλανε να προσφέρουν ποιοτική περίθαλψη και ασφάλεια στη μονάκριβή τους κόρη. Όμως η Γιώτα, φίλη τους και μελλοντική νονά, ως μία σύγχρονη νεράιδα του παραμυθιού, με τη γέννηση του παιδιού, τους είχε κάνει ένα μοναδικό δώρο. Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας για το νέο μέλος της οικογένειας. Για την Ελισάβετ όπως θα την ονόμαζαν. Έτσι, παρά τη μικρή τους αγωνία το ζευγάρι είχε τελικά ένα σημαντικό σύμμαχο. Η ασφάλιση τους κάλυψε το σύνολο της περίθαλψης και των εξετάσεων τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα τις κάνανε με σημαντικό κόστος σε χρόνο, κόπο και ... αγωνίας. Ένα happy end λοιπόν, ένα υγιές μωρό και μια ευτυχισμένη και προνοητική οικογένεια!

Κατερίνα, η μητέρα και Αλέξης ο γιός: Μονογονεϊκή οικογένεια – μαμά και γιος 9 ετών στη Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς στο εξωτερικό για δουλειές. Ο γιός λατρεύει το ποδόσφαιρο και φυσικά παίζει καθημερινά φανατικά. Σε κάποιον αγώνα όμως ο μικρός Αλέξης τραυματίζεται ιδιαίτερα σοβαρά στο πρόσωπό του με αποτέλεσμα να χρειάζεται από τόσο μικρή ηλικία να προβεί σε μια χρονοβόρα και ακριβή επέμβαση στο πρόσωπο. Δύσκολο αλλά προφανώς αναγκαίο. Η μαμά από καιρό είχε βάλει φρένο σε κάποια έξοδα της οικογένειας, αλλά είχε κρατήσει με σωστό προγραμματισμό την οικογενειακή ασφάλιση υγείας – η υγεία άλλωστε πάνω από όλα. Η μητέρα συμβουλεύεται τον ασφαλιστικό της σύμβουλο και μαζί βρίσκουν την καλύτερη λύση για τον μικρό αθλητή, ο οποίος μετά από την επιτυχημένη επέμβαση και τη σχετική θεραπεία επιστρέφει στο γήπεδο και είναι σε θέση να απολαμβάνει ξένοιαστος κάθε αγώνα πρωταγωνιστώντας άφοβα σε κάθε φάση!  

Ο Γιάννης και η Τασία: Ζευγάρι μέσης ηλικίας έχει πλέον καλύψει τις υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά του τα οποία προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δικές τους πλέον οικονομικές δυσκολίες, αδυνατώντας φυσικά να βοηθήσουν τους γονείς τους. Για το Γιάννη και την Τασία οι εποχές είναι δύσκολες, συνεπώς πολλά έξοδα έχουν κοπεί. Πάντα όμως ήταν προνοητικοί. Μπορεί να στερήθηκαν κάποιες εξόδους σε ταβέρνες και εστιατόρια, κάποιο ακριβό ταξίδι σε εξωτικό μέρος αλλά πιστέψανε από νωρίς ότι η ασφάλιση υγείας είναι αυτή που θα τους προσέφερε μακροπρόθεσμα την ποιότητα ζωής που έχουν ανάγκη. Αυτό άλλωστε το έχουν διαπιστώσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, από κάποιες ειδικές εξετάσεις που έπρεπε  να κάνει ο Γιάννης για την καρδιά του μέχρι τη νοσηλεία της Τασίας όταν ανέβασε ξαφνικά υψηλό πυρετό ο οποίος δεν έλεγε να κατέβει. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας, τους πρόσφερε την ασφάλεια και την ηρεμία που είχαν ανάγκη. Παρά λοιπόν τα οικογενειακά έξοδα που παραμένουν αυξημένα, η διατήρηση του κατάλληλου προγράμματος υγείας που να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες τους όσο και στις δυνατότητες τους αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο για την υγεία τους – χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να επιβαρύνουν τα παιδιά τους.   

Ας σταματήσουμε όμως εδώ με τα παραδείγματα… και ας προχωρήσουμε στην πράξη! Αρκεί ένα τηλεφώνημα ή μία επίσκεψη στον ασφαλιστικό σύμβολο που εμπιστεύεστε για να μάθετε πως μπορεί η ευχή για καλή Υγεία να γίνει κάποιες φορές πραγματικότητα. Η Eurolife ERB με τα προγράμματα υγείας που προσφέρει είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη δική σας ή της οικογένειάς σας. Αναζητήστε τα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης