Ασφάλιση επαγγελματικού χώρου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ασφάλιση επαγγελματικού χώρου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ποια είναι η σημασία της ασφάλισης ενός επαγγελματικού χώρου και ποια είναι τα πρακτικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτήν.

Ασφάλιση επαγγελματικού χώρου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Για έναν επιχειρηματία, η εταιρεία του δεν είναι μία ακόμη απλή δουλειά. Για έναν άνθρωπο που έχει κουραστεί για να χτίσει από το μηδέν μία επιχείρηση, να την αναπτύξει, να τη στηρίξει σε εποχές προκλήσεων και να δημιουργήσει, μέσα από αυτήν, το μέλλον που ονειρεύεται, η επαγγελματική του έδρα δεν είναι απλώς ένας ακόμη χώρος από τσιμέντο και τούβλα. Ο χώρος αυτός στεγάζει τα εργαλεία της δουλειάς του, το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, τους πελάτες, την περιουσία, το όραμά του. Γι’ αυτό και η ασφάλισή του δεν είναι μία ακόμη τυπική υποχρέωση, αλλά μια επένδυση που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για την καριέρα, την υπόληψη και το μέλλον του.

Η ασφάλιση επαγγελματικού χώρου περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές καλύψεις –ίσως περισσότερες από αυτές που μπορεί να φαντάζεται εκ των προτέρων κανείς: Από την προστασία από ζημιές που μπορεί να προκληθούν στα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης, ασφάλεια πυρός, ασφάλεια καιρικών φαινομένων, κάλυψη σε περίπτωση απεργιών, ταραχών και κακόβουλων ενεργειών και ασφάλεια κλοπής, μέχρι τις καλύψεις για περιπτώσεις σεισμών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.

Οι ανάγκες της επιχείρησής σας αλλά και το κόστος του προγράμματος που θα επιλέξετε εξαρτώνται φυσικά από το μέγεθος του χώρου που θέλετε να ασφαλίσετε, την περιοχή όπου βρίσκεται, τη δραστηριότητα της επιχείρησης, την αξία των εγκαταστάσεων και των εμπορευμάτων, καθώς και το βαθμό εξασφάλισης που θέλετε να απολαμβάνετε.

Κλείσιμο
Πέρα, βέβαια, από την ασφάλιση του χώρου καθαυτού, μπορεί να χρειάζεστε και ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης, για ενδεχόμενα ατυχήματα των πελατών ή/και του προσωπικού σας, ασφάλιση μεταφερόμενων εμπορευμάτων, ασφάλιση απώλειας κερδών ή και ασφάλιση εμπιστοσύνης υπαλλήλων –συμπληρωματικές επενδύσεις, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε στην ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε τους κινδύνους απρόβλεπτης ζημιάς ή απώλειας κερδών, ώστε να επικεντρωθείτε στη στρατηγική σας ανάπτυξη.

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική διαθέτει
προγράμματα ασφάλισης τόσο για μικρές και μεσαίες όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Εξειδικευμένα στελέχη αξιολογούν με λεπτομέρεια τις ανάγκες, τους κινδύνους και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επηρεάζουν τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να καταλήξουν στη διαμόρφωση της βέλτιστης ασφαλιστικής λύσης που σας ταιριάζει.

Σε κάθε περίπτωση, αν είστε αυτοαπασχολούμενος ή επιχειρηματίας, αξίζει να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, ο οποίος θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα σας κατευθύνει στην ασφαλιστική λύση που θα καλύψει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες με σιγουριά και αξιοπιστία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης