Η Resoul Ελλάς συνεργάζεται µε την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ

Η Resoul Ελλάς συνεργάζεται µε την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ

Η Resoul Ελλάς συνεργάζεται µε την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ
Μια νέα εποχή ξεκίνησε την 1η Μαρτίου 2018 για την εταιρεία RESOUL ΕΛΛΑΣ ΑΕ και την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ, µε την έναρξη της συνεργασίας τους για τη λήψη παραγγελιών, την τιµολόγηση και τη διανοµή των προϊόντων της ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ στην Ελληνική αγορά.

H ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ, ένας από τους µεγαλύτερους Αντιπροσώπους και ∆ιανοµείς Ζαχαρωδών Προϊόντων και Εκλεκτών Τροφίµων στην Ελλάδα για περισσότερα από 60χρόνια, έχει µακροχρόνιες συνεργασίες µε µεγάλους παραγωγούς Οίκους της Ευρώπης, διανέµοντας τα προϊόντα τους σε όλη την Ελληνική αγορά.

H RESOUL ΕΛΛΑΣ ΑΕ για περίπου 30 χρόνια έχει δοµήσει ένα δίκτυο διανοµής που συναντά τους Έλληνες καταναλωτές σε περισσότερα από 3000 σηµεία πώλησης που περιλαµβάνουν όλα τα σηµεία Super Market της χώρας και εκατοντάδες σηµεία πώλησης ειδών υπαίθριων δραστηριοτήτων, lifestyle, BBQ, sport κτλ καθώς και 60 εµπορικούς αντιπροσώπους και διανοµείς σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Κλείσιμο
Έχει ήδη από το 2017 παραχωρήσει στην αδελφή εταιρεία ‘’∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΗΣΑΕ’’ την πώληση και διανοµή του portfolio των brands της στο παραδοσιακό outdoor δίκτυο µε στόχο την βελτιστοποίηση της ανάπτυξης αυτών των brands και ταυτόχρονα προετοιµάστηκε µέσω της έταιρης αδελφής εταιρείας Resoul Logistics για το επόµενο της βήµα.

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσηµο για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, αφού υλοποιεί την απόφαση να επικεντρωθεί στα δυνατά της σηµεία (brands, δοµές, συνεργασίες) και να προσανατολιστεί στο τοµέα του τροφίµου (FMCG).

Έτοιµη µε ενθουσιασµό, δυναµισµό και αέρα ανανέωσης µπήκε στην αγορά των Τροφίµων, µέσω της συνεργασίας της µε τα µεγάλα brands της εταιρείας ΦΩΤΟΝΙ, όπωςSt.Dalfour,BONOMI,Ritter,Toblerone,Pez,Lorenz,Ricolaκα.


∆εσταµατά όµω ςεδώ, σχεδιάζει νέα προϊόντα, είσοδο σε νέες κατηγορίες, σύναψη νέων εµπορικών συνεργασιών. Στην Ελλάδα της κρίσης, αντιστέκεται στην στασιµότητα και προχωράει δυναµικά ατενίζοντας το µέλλον µε αισιοδοξία και προσβλέποντας στηδηµιουργία, την προόδο και την υγιή ανάπτυξη. Ετοιµάζει δυναµική επικοινωνία για τα 15 χρόνια παρουσίας του brand ΕλΓκρέκο στην αγορά και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Η Resoul στη νέα της εποχή δηµιουργώντας νέες συνεργασίες και νέες δοµές επικεντρώνεται σε αυτό που κάνει µε επιτυχία εδώ και 30χρόνια: την πώληση και διανοµή πετυχηµένων brands στην ελληνική αγορά. ∆υναµώνει την παρουσία της στα FMCG, στηρίζει τις «καλές στιγµές» που µετατρέπουν την καθηµερινότητα των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται σε µια υπέροχη εµπειρία, τους βοηθά να αδράξουν την κάθετους στιγµή.


Για πληροφορίες καλέστε 2295023111

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης