Kifisia Run. Ένας νέος θεσμός με κοινωνικό προφίλ

Kifisia Run. Ένας νέος θεσμός με κοινωνικό προφίλ

Ο αγώνας που ξεχωρίζει για τις ωραίες του διαδρομές και το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα 

Kifisia Run. Ένας νέος θεσμός με κοινωνικό προφίλ
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών διοργανώνει στις 11 Μαρτίου 2018, στην Κηφισιά τον αγώνα δρόμου Kifisia Run. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και ενός χιλιομέτρου, για άτομα με ειδικές αναπηρία(ΑμεΑ) και παιδιά.
 
Στόχος του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών και την ανάγκη ενίσχυσης της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο «Kifisia Run». Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών.

Κλείσιμο


Το «Kifisia Run» διοργανώνεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών.

Η επίσημη παρουσίαση του αγώνα θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο ΜΗΤΕΡΑ «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», παρουσία της Οργανωτικής και Τεχνικής Επιτροπής, των χορηγών, των εθελοντικών και θεσμικών φορέων που συμβάλουν στη διοργάνωση.










Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στον ιστότοπο του Runhttps://www.kifisiarun.gr/) και στη σελίδα: https://www.facebook.com/kifisiarun1.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης