Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship Season 3 στο Δαΐς

Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship Season 3 στο Δαΐς

Το μεγαλύτερο ελληνικό esports πρωτάθλημα με χρηματικά έπαθλα 21.000€

Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship Season 3 στο Δαΐς
Το μεγαλύτερο ελληνικό διαδικτυακό πρωτάθλημα gaming, το League of Legends Greek Championship (LGC) http://www.lgc.gr/
, έρχεται να αναδείξει τους καλύτερους Βαλκάνιους gamers, σε ένα εντυπωσιακό διήμερο, στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στο πολιτιστικό κέντρο Δαΐς, στο Μαρούσι.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την inSpot, τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet place, με 81 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλα τα Βαλκάνια, καθιστώντας την κορυφαία διοργάνωση στον κλάδο του gaming στη χώρα μας. 

Κλείσιμο


Oι προκριματικοί αγώνες του LGC προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσω live εκπομπών από το studio της inSpot, με περισσότερους από 45.000 μοναδικούς θεατές να τους παρακολουθούν συστηματικά κάθε εβδομάδα.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του πρωταθλήματος, όπου θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ που έχουν ξεχωρίσει μέσα από την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος. Οι ομάδες θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα 21.000€, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε βαλκανική esports διοργάνωση. 

Στους τελικούς θα παρευρεθούν, ως guests, esports παίκτες από δημοφιλείς ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλεγούν και να συναγωνιστούν σε live αγώνες τους αγαπημένες τους παίκτες. Στα διαλείμματα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα booths αγαπημένων τους εταιριών στον κλάδο των eSports, της τεχνολογίας και του Anime & Comics, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιούνται κληρώσεις για υπέροχα δώρα. 

Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: Πλαίσιο, HP, CU, Hell Energy Drink, Razer, Anime House.

Ώρα έναρξης: 11:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (εισιτήρια διημέρου)
Προπώληση: Στα καταστήματα inSpot 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης