‘Η Νιτσιάκος κοντά στους ανθρώπους του Δήμου Μάνδρας’

‘Η Νιτσιάκος κοντά στους ανθρώπους του Δήμου Μάνδρας’

Με ένα μεγάλο χαμόγελο ελπίδας και κοινωνικής ευαισθησίας, μέλη της εταιρίας τροφίμων Νιτσιάκος βρίσκονται κοντά στις οικογένειες και τους συμπολίτες μας στον Δήμο Μάνδρας - Αττικής, σε μία σημαντική αποστολή αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. 

‘Η Νιτσιάκος κοντά στους ανθρώπους του Δήμου Μάνδρας’

Στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, το φορτηγό Νιτσιάκος έφτασε έξω από το Δημαρχείο  της περιοχής και με τη βοήθεια της ομάδας εθελοντών της εταιρίας αλλά και των εθελοντών του Δήμου Μάνδρας, ξεκίνησε η διανομή  προϊόντων Νιτσιάκος πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα και παραδίδοντάς τα στα χέρια των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Η εταιρία επέλεξε να μοιράσει προϊόντα προψημένου κοτόπουλου και γαλοπούλας που δεν χρειάζονται παρά μόνο λίγα λεπτά ψησίματος, ιδανικά ακόμα και για τις οικογένειες και ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συνολικά, 170 κιβώτια είναι στη διάθεση των κατοίκων της Μάνδρας, διανέμοντας έτσι 1.360 τεμάχια συσκευασιών.


Κλείσιμο

Η ομάδα της εταιρίας Νιτσιάκος βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων σε μία προσπάθεια εξομάλυνσης της δυσχερούς καθημερινότητας των ανθρώπων. Η κίνηση αυτή της Νιτσιάκος αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την άμεση παροχή λύσεων στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μάνδρας.





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης