Η Miele Hellas στην έκθεση XENIA

Η Miele Hellas στην έκθεση XENIA

Η Miele εδώ και 118 χρόνια κατέχει κυρίαρχη θέση στον παγκόσμιο χάρτη στον κλάδο των premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

Η Miele Hellas στην έκθεση XENIA
Ηγέτης στο χώρο της, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού. Η Miele, για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκεται στην έκθεση Xenia, στην έκθεση για τους εκπροσώπους της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO”. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό κάθε μεγάλης ή μικρής ξενοδοχειακής μονάδας. 

Miele Professional: απόδοση & καινοτομία.

Οι επαγγελματικές συσκευές της Miele εξοπλίζουν κάποιους από τους σημαντικότερους ξεονοδοχειακούς χώρους σε ολόκληρό τον κόσμο. Η εξειδικευμένη ομάδα Miele Professional αναλαμβάνει τη μελέτη και πρόταση βελτιστοποίησης της διαδικασίας πλύσης του ιματισμού παρέχοντας cost efficiency analysis για κάθε project και πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης. Παράλληλα, με το Miele Leasing στέκεται δίπλα σε κάθε επαγγελματία προσφέροντας προνομιακούς όρους αποπληρωμής του εξοπλισμού του. Η άμεση, εξειδικευμένη και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια περιοδικών ελέγχων και συντήρησης έχουν τοποθετήσει τη Miele σαν preferred partner σε κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως όπως Hilton, Accor, Rezidor, Intercontinental, Walmart, Compass, ISS, Coca Cola, McDonalds κτλ.
Κλείσιμο

Miele Turn-key solution: hospitality excellence

Η Miele παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ΧΕΝΙΑ την ολοκληρωμένη πρόταση για τον εξοπλισμό με οικιακές συσκευές κάθε χώρου διαμονής. Δώστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Miele στο χώρο σας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής, εξοπλίζοντας και διαφοροποιώντας τα δωμάτια, τις ενοικιαζόμενες κατοικίες σας ή τις σουίτες με τις συσκευές Miele. Με το πρόγραμμα Miele turn-key solution παρέχουμε δωρεάν μελέτη χώρου και πρόταση ανάλογα με τις προδιαγραφές, πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους ενώ με το Miele Leasing κάθε επαγγελματίας απολαμβάνει προνομιακούς όρους αποπληρωμής. Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με βραβεία design και τις χαμηλότερες καταναλώσεις, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη και σύστημα επιβράβευσης για κάθε συνεργάτη η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης της επιχείρησης σας.


Θα μας βρείτε στο

Metropolitan Expo - Αθήνα
HALL 1
B17/C17



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης