Άνοιξε νέο LEGO Store στο «The Mall Athens»

Άνοιξε νέο LEGO Store στο «The Mall Athens»

Με αποκλειστικά προϊόντα LEGO®, με πολύχρωμα τουβλάκια στο “Pick a Brick”, με εμπνευσμένες φιγούρες στο “Build a Minifigure” και μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες

Άνοιξε νέο LEGO Store στο «The Mall Athens»
Το νέο LEGO Store άνοιξε στο The Mall Athens και σας περιμένει να ανακαλύψετε το συναρπαστικό κόσμο της LEGO.

Με αποκλειστικά προϊόντα LEGO®, με πολύχρωμα τουβλάκια στο “Pick a Brick”, με εμπνευσμένες φιγούρες στο “Build a Minifigure” και μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες.

Στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens. Μόνο εδώ η δημιουργικότητα, η φαντασία και η διασκέδαση απογειώνονται και χαρίζουν σε μικρούς και μεγάλους ατέλειωτες στιγμές χαράς.

Κλείσιμο
Ένα διαδραστικό περιβάλλον για τα παιδιά

Το νέο LEGO® Store ακολουθεί πιστά την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα LEGO® Store στον κόσμο. Πάνω από 100 LEGO® σετ θα παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση στις ειδικές προθήκες και τα οποία θα ανανεώνονται διαρκώς. Το κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παίζουν καθημερινά με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO® .
         
Στο χώρο θα φιλοξενούνται και μεγάλες κατασκευές αγαλμάτων LEGO®, όπως του Αγίου Βασίλη για την φετινή περίοδο των Χριστουγέννων.




Αποκλειστικά προϊόντα και καινοτομίες

Όσοι επισκέπτονται το νέο LEGO® Store θα μπορούν να αποκτούν πρώτοι αυτοί τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην Ελλάδα,αλλά και να αγοράζουν πρώτοι αυτοί προϊόντα που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε LEGO® Certified Stores, σύμφωνα με τα παγκόσμια λανσαρίσματα.

Επιπλέον, κάθε μήνα στο νέο LEGO®, Store, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να χτίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό Mini LEGO®, σετ, το οποίο θα γίνεται δικό τους μόλις το ολοκληρώσουν! (Monthly Mini Builds)

Διάλεξε τα τουβλάκια που θες στο “Pick a Brick”

Για πρώτη φορά και μόνο στο νέο κατάστημα LEGO® όλοι θα μπορούν να διαλέξουν όσα και όποια τουβλάκια εκφράζουν την προσωπικότητά τους, για να χτίσουν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές! Η καινοτομία Pick a Brick με τους άπειρους συνδυασμούς απελευθερώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα!




Χτίσε τη δική σου LEGO® φιγούρα στο Build a Minifigure

Συνδυάζοντας όσα και όποια στοιχεία θέλουν, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν το δικό τους, μοναδικό LEGO® Minifugure! Μια ακόμη καινοτομία, μία ακόμη μοναδική εμπειρία!






ΔΩΡΟ με κάθε αγορά - Gift with Purchase

Οι πρώτοι πελάτες του νέου LEGO® Store θα πάρουν Δώρο το συλλεκτικό κωδικό 40145, για αγορές 120 € και άνω. Ο συγκεκριμένος κωδικός κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό και παρουσιάζεται αποκλειστικά σε εγκαίνια καταστημάτων LEGO® Store! 



 
Τα ΔΩΡΑ συνεχίζονται! 

Κάθε μήνα οι πρώτοι πελάτες του καταστήματος για αγορές 120 € και άνω θα κερδίζουν ένα αποκλειστικό LEGO®  σετ, το οποίο δεν θα πωλείται από το κατάστημα!
Για τον Δεκέμβρη το Δώρο είναι ο Χριστουγεννιάτικος κωδικός 40253! Μια ακόμη ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας LEGO®  με αποκλειστικούς κωδικούς!

Βρες μοναδικές προτάσεις δώρου στο Gift Center

Μια ατέλειωτη σειρά από πρωτότυπα δώρα σας περιμένουν στο Gift Center. Αποκλειστικοί κωδικοί σε μικρό μέγεθος για παιδιά από 1,5 - 99 ετών!

Εδώ, το δώρο γίνεται διασκέδαση!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης