Η Royal Canin παρουσιάζει την πρωτοβουλία “Take Your Cat to the Vet”

Η Royal Canin παρουσιάζει την πρωτοβουλία “Take Your Cat to the Vet”

Η Royal Canin ευαισθητοποιεί τους ιδιοκτήτες γατών για προληπτικές επισκέψεις στον κτηνίατρο μέσω της καμπάνιας  Take Your Cat to the Vet

Η Royal Canin παρουσιάζει την πρωτοβουλία “Take Your Cat to the Vet”
Η αγάπη που τρέφετε για τη γάτα σας δεν αμφισβητείται από κανέναν. Σε πόσες επισκέψεις στον κτηνίατρο μεταφράζεται όμως; Έρευνα της Royal Canin έδειξε ότι το 33% των ιδιοκτητών γάτας, επισκέπτεται τον κτηνίατρο λιγότερο συχνά από μία φορά τον χρόνο, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του αγαπημένου τους κατοικίδιου. 


Η σημασία των επισκέψεων στον κτηνίατρο

Οι γάτες δείχνουν την αγάπη τους νιαουρίζοντας, γουργουρίζοντας και επιζητώντας τα χάδια σας, όμως την ίδια στιγμή γνωρίζουν καλά πώς να κρύψουν κάποιον πόνο που πιθανώς νιώθουν, μην επιτρέποντάς σας έτσι να καταλάβετε ότι είναι άρρωστες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επισκέψεις στον κτηνίατρο για εξετάσεις ρουτίνας είναι ιδιαίτερα σημαντικές: ώστε να εντοπιστούν τυχόν καλά κρυμμένες ασθένειες και να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.
Κλείσιμο

Οι επισκέψεις στον κτηνίατρο δεν θα πρέπει να αφορούν μόνο τη θεραπεία κάποιας ασθένειας ή την ανακούφιση από πόνο, αλλά και προληπτικές εξετάσεις μία ή δύο φορές τον χρόνο, αφού αυτές παίζουν μεγάλο ρόλο στη συνολική υγεία της γάτας. Ο κτηνίατρος είναι σε θέση να παρατηρεί τη συμπεριφορά της γάτας, το ιατρικό ιστορικό και το βάρος της, να την εμβολιάζει, καθώς επίσης και να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και άλλες απορίες που έχουν οι ιδιοκτήτες. Η επίσκεψη στον κτηνίατρο βοηθά να αντιμετωπίσετε πιθανές ασθένειες που δεν είναι ευδιάκριτες και να λάβετε τεκμηριωμένες λύσεις  που μπορούν να αποτρέψουν προβλήματα υγείας  πριν ακόμα εκδηλωθούν.

Σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η συχνότητα των προληπτικών επισκέψεων από τους ιδιοκτήτες γάτας στον κτηνίατρο,  η Royal Canin παρουσιάζει την πρωτοβουλία Take Your Cat to the Vet.  

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας Take Your Cat to the Vet, η Royal Canin μοιράζεται σχετικό υλικό και τα αποτελέσματα της έρευνάς της μέσω των social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #Cat2Vet, ενθαρρύνοντας παράλληλα κάθε ζωόφιλο να το χρησιμοποιεί σε κάθε επίσκεψη στον κτηνίατρο. Με κύριο μέλημα την ευζωία των γατών, η Royal Canin ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την σημαντικότητα της πρόληψης. Στην Ελλάδα τις ενέργειες της καμπάνιας υποστηρίζει η Pets Pro Academy και ο Κτηνίατρος Συμπεριφεριολόγος Δρ. Χρήστος Καραγιάννης και η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας (Ε.Δ.Κ.Ε.).

Πώς να διευκολύνετε τη γάτα σας

Αν η γάτα σας δεν συνεργάζεται για τη μεταφορά της στον κτηνίατρο, διευκολύνετέ τη. Επιλέξτε ένα στιβαρό κλουβί μεταφοράς με πολλαπλά ανοίγματα, τοποθετήστε το στον χώρο της, ντύστε το με μαλακή επένδυση και εξοπλίστε το με παιχνίδια, έτσι ώστε να αρχίσει να εξοικειώνεται μαζί του. Το κτηνιατρείο είναι ένας χώρος με μυρωδιές, ήχους και εικόνες άγνωστες στη γάτα. Αν τη δείτε να αγχώνεται φτάνοντας εκεί, δοκιμάστε να καλύψετε το κλουβί με ένα σεντόνι. Κατά την επιστροφή σας στο σπίτι, δώστε στη γάτα σας τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να επανέλθει και πάλι στις φυσικές της συνήθειες.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.royalcanin.gr    




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης