Διεκδίκηση Αδίκως Καταλογισθέντων ΕΝΦΙΑ 2017

Διεκδίκηση Αδίκως Καταλογισθέντων ΕΝΦΙΑ 2017

Ο «ΕΝΦΙΑ» αποτελεί μείζον πρόβλημα άδικης και καταπιεστικής κρατικής πολιτικής.

Διεκδίκηση Αδίκως Καταλογισθέντων ΕΝΦΙΑ 2017
Οι δικηγορικές εταιρείες «Οικονομόπουλος και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80137, www.ikonomopoulos.gr
) και «Φλογαΐτης – Σιούτη και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80517,
www.flogaitissioutis.com ), με αίσθημα ευθύνης,σε συνεργασία με έμπειρους φοροτεχνικούς συμβούλους και δικηγόρους από όλη την Ελλάδα, δίνουν την ευκαιρία στους υπόχρεους ΕΝΦΙΑνα καταβάλλουν τον τρέχοντα ΕΝΦΙΑ «με επιφύλαξη» και να διεκδικήσουν την επιστροφή του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την υπάρχουσα σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ), το οποίο αποφάνθηκε σε ανάλογες περιπτώσεις με τις αποφάσεις 2334 και 2337 του 2016, όσοι συμπολίτες φορολογούμενοι πιστεύουν ότι ο ΕΝΦΙΑ που τους έχει καταλογιστεί είναι άδικος και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή πραγματική αξία των ακινήτων τους, όσοι έχουν ακίνητα σε περιοχές που οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αναπροσαρμοστεί, όπως θα έπρεπε, τα τελευταία δύο χρόνια ή αναπροσαρμόσθηκαν λανθασμένα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη δίκαιη διεκδίκησή τους.

Παρότι ο ΕΝΦΙΑ 2017 έχει υπολογισθεί παράνομα και λάθος για όλους τους φορολογούμενους, ακόμα και για όσους οι τιμές ζώνης φέρεται να έχουν αναπροσαρμοστεί, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι καταθέσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ατομικές ενδικοφανείς προσφυγές στις Δ.Ο.Υ που υπάγονται. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πανελλαδικά στην πρώτη σχετική εξατομικευμένη αλλά και ομαδική, απλή νομική διαδικασία μπορούν να ενημερωθούν από το
www.enfiaprosfigi.gr και να συμμετάσχουν στέλνοντας τη σχετική απόδειξη στο entoli@enfiaprosfigi.gr.

Παράλληλα επειδή το πρόβλημα αφορά περισσότερους από 7.000.000  Έλληνες, απευθύνεται πρόσκληση σε δικηγόρους απ’ολη την Ελλάδα ποθ θα ήθελαν να συνεργαστούν ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε όλα τα σημεία της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι δικηγόροι απ΄όλη την Ελλάδα μπορούν να επικοινωνούν στο diktyo@enfiaprosfigi.gr.
  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης