Το μεγαλύτερο διήμερο εκπτώσεων της χρονιάς για την BoConcept

Το μεγαλύτερο διήμερο εκπτώσεων της χρονιάς για την BoConcept

Από 1η έως 2 Σεπτεμβρίου, τα BoConcept Ελλάδος παρέχουν εκπτώσεις -40% σε όλη τη συλλογή τους και δώρο τον ΦΠΑ!

Το μεγαλύτερο διήμερο εκπτώσεων της χρονιάς για την BoConcept
 Μπορεί το καλοκαίρι και οι διακοπές να τελείωσαν για τους περισσότερους, η επιθυμία για ανανέωση ωστόσο δεν σταματά τον Σεπτέμβρη. Αντίθετα, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι η περίοδος της αναζωογόνησης, της ελπίδας, του προγράμματος και των σχεδίων. Ο Σεπτέμβριος είναι από τους ωραιότερους μήνες του χρόνου, ιδανικός για να οργανωθείτε για τη σεζόν που ακολουθεί, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον προσωπικό σας χώρο. 

Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αρκούν και μικρές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού για να νιώσετε καλά, αφού έστω και μία mini ανανέωση θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας δώσει τη δυνατότητα να περνάτε όμορφα τις ώρες που προτιμάτε να μείνετε μέσα.
Πολλές και διαφορετικές προτάσεις για έξυπνες και ντιζαινάτες λύσεις για το σπίτι, παρέχουν τα καταστήματα BoConcept, όπου από 1η εως 2 Σεπτεμβρίου εξασφαλίζουν για τους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές. Τα Flash Sales θα διαρκέσουν μόνο για δύο ημέρες και στα έξι καταστήματα του brand σε Αττική(Μαρούσι, Άλιμος),Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Καβάλα.

Ολόκληρη η συλλογή διατίθεται με έκπτωση 40% και Δώρο το ΦΠΑ 24%, αποκλειστικά και μόνο στα Ελληνικά καταστήματα του δικτύου.
Κλείσιμο



Λίγα λόγια για την εταιρεία: 

Η BoConcept ιδρύθηκε το 1952 και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές αλυσίδες επίπλων, με παγκόσμια παρουσία στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Η BoConcept Ελλάδας διαθέτει κάποια από τα καλύτερα καταστήματα BoConcept στο κόσμο, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν λάβει πολλά βραβεία για την αισθητική και την αρτιότητα του concept αλλά κυρίως για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών. 

Αποκορύφωμα αποτελεί η ανάδειξη της Ελλάδας, το 2017, ως η κορυφαία στο κόσμο χώρα, ανάμεσα στις 64 χώρες όπου δραστηριοποιείται το brand.

Την ίδια χρονιά έχει ξεκινήσει στρατηγική ανάπτυξης δικτύου με νέα καταστήματα και σε άλλες κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε το site των προσφορών www.boconceptsales.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης