FreePOS από τo VivaWallet

FreePOS από τo VivaWallet

Η αγορά και εγκατάσταση συσκευής POS δεν είναι η μόνη λύση

FreePOS από τo VivaWallet
Εν όψει της λήξης της προθεσμίας για εγκατάσταση POS στις 27 Ιουλίου, καθώς και της αναμενόμενης αυξημένης ζήτησης συσκευών, το VivaWallet φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη χρέωση καρτών χωρίς POS. Με τη λύση FreePOS ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις, μπορούν να χρεώσουν κάρτες χωρίς συσκευή και χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και λειτουργεί μέσα από smartphone, tablets και υπολογιστές, εξασφαλίζοντας γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές με κάρτα. Η χρήση του FreePOS καλύπτει τον έμπορο για την λήψη πληρωμών με ηλεκτρονικά μέσα, βάσει του νόμου 4446/2016, αλλά καλύπτει και τον καταναλωτή για τη συμπλήρωση του αφορολόγητου.

Με το FreePOS, ακόμη και ιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να χρεώσουν κάρτες προκειμένου να λάβουν πληρωμές από ενοίκια, κοινόχρηστα, πώληση προσωπικών ειδών κλπ.

Κλείσιμο
Για τη δωρεάν απόκτηση και χρήση του Free POS App αρκεί μια επίσκεψη στα Google Play και App Store, ή στο www.freepos.gr

Σχετικά με το VivaWallet: Η υπηρεσία VivaWallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, που είναι ίδρυμα έκδοσης ηλεκτρονικού χρήματος και λειτουργεί με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός Eυρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου σε 31 χώρες. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 προσφέροντας ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη. Η εταιρεία έχει τα κεντρικά γραφεία της  στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει γραφεία σε Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο.

www.vivawallet.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης