O θαυμαστός κόσμος της Disney στο... σπίτι σου

O θαυμαστός κόσμος της Disney στο... σπίτι σου

Οι επόμενοι τρεις μήνες πρόκειται να είναι άκρως παραμυθένιοι για μικρούς και μεγάλους - Μάθε γιατί 

O θαυμαστός κόσμος της Disney στο... σπίτι σου
Μαγικοί ήρωες και παιδική ηλικία είναι έννοιες αλληλένδετες για τους περισσότερους. Είναι λίγες οι πιθανότητες να κάνεις ένα mini flashback στο χρόνο, στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου, και να μην αναφερθείς σε ένα πράγμα που έκανε τα παιδικά σου χρόνια πραγματικά ανεκτίμητα: στα κινούμενα σχέδια. Τότε που όλα ήταν ξέγνοιαστα και ανέμελα, η ανάγκη για ανεξάντλητη διασκέδαση πήγαινε πακέτο με μια συνήθεια που μένει ανεξίτηλα χαραγμένη σε εκατομμύρια μυαλά.

Όλοι θυμόμαστε τους εαυτούς μας να ξυπνάμε από τα χαράματα για να ταξιδέψουμε στον θαυμαστό κόσμο της Disney. Κι αν δεν ήταν το πρωινό ξύπνημα που οδηγούσε στην τηλεόραση για να μην χάσουμε το αγαπημένο μας κινούμενο σχέδιο, αγοράζαμε κασέτες με τις απίστευτες ιστορίες των παιδικών ηρώων, που είχαν την μοναδική ικανότητα να μας συνεπαίρνουν.

Το animation είναι κομμάτι των πιο γλυκών αναμνήσεων της ζωής μας, μια αξία που παραμένει σταθερή όσα χρόνια κι αν περάσουν. Γι’ αυτό και το επόμενο τρίμηνο πρόκειται να είναι άκρως… παραμυθένιο για μικρούς και μεγάλους. 
Κλείσιμο



Από 17/05 έως 17/08, όλες οι οικογένειες θα μπορούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ταινίες κινουμένων σχεδίων Disney, αποκλειστικά από το Vodafone TV από την κατηγορία «Family Disney Magic. Εκεί, θα απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν τα μπερδέματα της Ραπουνζέλ, τις συνταγές του Ratatouille, τις περιπέτειες του Σίμπα και άλλων πολλών ηρώων.

Μάλιστα, με την προβολή της αγαπημένης ταινίας θα μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για μια συναρπαστική εμπειρία στο Παρίσι. Κερδίζοντας ένα από τα 5 ταξίδια για όλη την οικογένεια, οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους ήρωες της Disney. 

Ετοιμαστείτε για ένα τρίμηνο όπου η οικογένεια δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει από το σπίτι και όπου όλοι μας θα έρθουμε λιγάκι πιο κοντά, δημιουργώντας αξιοποιώντας τον χρόνο μας στο μέγιστο. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που αξίζει άλλωστε. 

Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας…






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης