Eκλεισαν οι εγγραφές για το No Finish Line της Αθήνας

Eκλεισαν οι εγγραφές για το No Finish Line της Αθήνας

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία - Αρχίζει στις 26  Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Eκλεισαν οι εγγραφές για το No Finish Line της Αθήνας
Εξαντλήθηκαν οι συμμετοχές για τον κορυφαίο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line που θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Μεγάλη και άμεση ήταν η ανταπόκριση σχολείων, συλλόγων, φορέων και εταιρειών στις ομαδικές συμμετοχές.

Τα πολυκαταστήματα attica που είναι κύριος χορηγός της διοργάνωσης, φιλοξενεί τα κέντρα ενημέρωσης, προβολής και εγγραφών στο attica, City Link και στο attica, Golden Hall προκειμένου, να προσφέρει στον κοινό σκοπό της ενίσχυσης της ένωσης «Μαζί για το Παιδί». 

Κλείσιμο
Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς. Μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τρόπο, το ρυθμό αλλά και τη διάρκεια ολοκλήρωσης της διαδρομής. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ.  γύρω από το κανάλι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου ο καθένας από εμάς  μπορεί  να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι μεγαλύτερες ομάδες είναι από τις εταιρείες Teleperformance με 221 άτομα και HSBC με 213.

Από τους υποστηρικτές του No Finish Line Αthens ομάδες έχουν οι εξής: Εθνική Ασφαλιστική με 99 άτομα, Sportingbet με 100, πολυκαταστήματα attica 142, Βίκος 34, Ηerbalife 20, Μetropolitan Hotel 40, Kyvernitis 22, ΣΚΑΪ 29, Παπαδοπούλου 27 και ΚΠΙΣΝ 57 άτομα.
Από ομάδες υπάρχει η ομάδα βόλεϊ του Περιστερίου με 48 άτομα, η Marathon Team της Μαρίας Πολύζου με 47 άτομα και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελαία με 30 άτομα, ενώ από εκπαιδευτικά ιδρύματα ξεχωρίζουν το St Lawrence College με 311 άτομα, το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης με 188 άτομα και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Θεμιστοκλής με 88 άτομα.
Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στον παιδικό σταθμό Μικρός Παράδεισος με 56 άτομα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι παιδάκια ηλικίας 4 και 5 χρόνων, ενώ πολλά παιδιά έχουν και οι συμμετοχές από τα blog Like Mother, Like Daughter και Μothers Bird!

Mαζί για το παιδί 

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com  και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437 
https://twitter.com/NFLAthens 
https://www.instagram.com/nflathens 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης