Η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Βουλγαρία

Η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Βουλγαρία

Παρά τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, τα ελπιδοφόρα παραδείγματα των ελληνικών επιχειρήσεων που συνεχίζουν την ανοδική πορεία και επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους εκτός συνόρων, δίνουν μια ανάσα αισιοδοξίας.

Η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Βουλγαρία
Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ μια κορυφαία ελληνική εταιρεία, η οποία επί 57 χρόνια προσφέρει στην ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, το πάρκο και τον κήπο, αναπτύσσεται στα Βαλκάνια με την ίδρυση της AGROLAND BULGARIA A.D. 

Η νέα εταιρεία με έδρα τη Σόφια, έχει ξεκινήσει την εμπορική της δραστηριότητα ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016 και είναι ο αποκλειστικός διανομέας για τα εμπορικά σήματα HUSQVARNA, GARDENA, McCULLOCH / UPM, PARTNER & FLYMO, τα οποία ανήκουν στο Husqvarna Group: τον παγκόσμιο ηγέτη για τον εξοπλισμό και τη φροντίδα του αγρού, του δάσους, του πάρκου και του κήπου. 

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την Husqvarna AB. Από το 1962, όταν γίναμε ο πρώτος αντιπρόσωπος των προϊόντων HUSQVARNA στον κόσμο, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη βιώσιμη τεχνολογία και την καινοτομία. Η AGROLAND BULGARIA A.D. δεσμεύεται να ενισχύσει το δίκτυο συνεργατών της Βουλγαρίας, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες και ταυτόχρονα να συμβάλει στην ανάπτυξη της βουλγαρικής αγοράς», δήλωσε ο Π. Π. Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ.

Κλείσιμο
H Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ  προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο των δομικών μηχανημάτων. Συνεργάζεται με περισσότερα από 23 διεθνή εργοστάσια και διαθέτει στη ελληνική αγορά πάνω από 40.000 προϊόντα μέσω 1.800 επιλεγμένων καταστημάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης