H MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ φιλοξένησε το «1ο τεχνικό Workshop 2017»

H MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ φιλοξένησε το «1ο τεχνικό Workshop 2017»

Έχοντας φτάσει το ορόσημο των 50 χρόνων λειτουργίας στην ελληνική αγορά, η MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ οργάνωσε το πρώτο Τεχνικό Workshop για την χρονιά εστιασμένο σε τεχνικά θέματα των μηχανών της.

H MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ φιλοξένησε το «1ο τεχνικό Workshop 2017»
Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, η MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ οργάνωσε το «1ο Τεχνικό Workshop 2017» για τα μέλη των τεχνικών τμημάτων των Ελληνικών Ναυτιλιακών Εταιρειών στους χώρους της MAN PrimeServ Academy του Πειραιά.

Περισσότεροι από εκατό συμμετέχοντες, με τεχνικό υπόβαθρο, παρευρέθησαν στην εκδήλωση η οποία ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα με μια εισαγωγή από τον κ. Διονύση Χριστοδουλόπουλο – Διευθύνων Σύμβουλο της MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ.

Το Workshop συνεχίστηκε με τεχνικές παρουσιάσεις  στοχευόμενες στην κατάσταση και την λίπανση του κυλίνδρου από εμπειρογνώμονες οι οποίοι εστίασαν σε βέλτιστες πρακτικές και περιπτωσιολογικές μελέτες.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο κος Χριστοδουλόπουλος, «Η συντήρηση και η σωστή λειτουργία του εξοπλισμού ενός πλοίου είναι ζωτικής σημασίας για τις ναυτιλιακές εταιρείες. Η MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ στηρίζει συνεχώς την ελληνική αγορά, προσφέροντας τέτοια τεχνικά workshops που ενισχύουν την γνώση του τελικού χρήστη και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και το 2017 από την πλευρά μας.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης