H όρεξη για γνώση & επικοινωνία δεν έχουν όριο ηλικίας!

H όρεξη για γνώση & επικοινωνία δεν έχουν όριο ηλικίας!

H όρεξη για γνώση & επικοινωνία δεν έχουν όριο ηλικίας!
Είμαι 80 χρονών και δύο μηνών. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τους υπολογιστές γιατί θεωρώ ότι είναι ένα σύγχρονο μέσο που τον άνθρωπο τον βάζει μέσα στην ζωή. Σε γενικές γραμμές, ψάχνω τις ειδήσεις, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και αν χρειαστεί για φαγητό βρίσκω μία συνταγή που είναι μοντέρνα! Η συμβουλή που δίνω στους γνωστούς μου, σε αυτούς που έχω θάρρος, είναι να μάθουν τους υπολογιστές. 


Κλείσιμο
Καπετάν Σταμάτης, Άγιος Δημήτριος


Εδώ ήρθα να μάθω tablet. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναζητώ τις γνώσεις, να σκεφτείτε ότι στα 62 μου, είμαι 72 χρονών, στα 62 μου πήγα στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για να μάθω computer! To έμαθα, αλλά από εκεί και πέρα, άμα δεν δραστηριοποιηθείς και δεν το δουλέψεις, σε αφήνει. Άμα αφήσεις κάτι, σε αφήνει και αυτό. Αποφάσισα να μάθω tablet γιατί θέλω να είμαι μέσα στην κοινωνία, όχι μόνο μέσα στα κοινά του Δήμου, για το καλό όλων των Πειραιωτών. 


Κυρία Ουρανία, Πειραιάς 


Αποφάσισα να μάθω υπολογιστές, λόγω του ότι η Τεχνολογία προχωράει, τα παιδιά πάνε μπροστά… Έχω τον γιο μου που ασχολείται με υπολογιστές και εδώ και χρόνια με προωθούσε να τα μάθω. Αποφάσισα να λάβω μέρος στα μαθήματα για να μπορώ να επικοινωνώ  με το εξωτερικό, με τους δικούς μου ανθρώπους, μέσω skype, μέσω messenger, με το facebook, με το google. Έχω κάνει facebook, μπαίνω, μαθαίνω τα πάντα, μπαίνω στο google να μάθω κάτι που έχω απορίες, μέσω του skype επικοινωνώ με την αδερφή μου που είναι στο εξωτερικό, τι άλλο;


Κυρία Ευαγγελία, Άγιος Δημήτριος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης