Ανακηρύχθηκε η INITIATIVE MEDIA στα ERMIS AWARDS 2016

Ανακηρύχθηκε η INITIATIVE MEDIA στα ERMIS AWARDS 2016

Η Initiative Media ανακηρύχθηκε MEDIA AGENCY OF THE YEAR, στην φετινή διοργάνωση των Ermis Awards, αποσπώντας 1 GRAND, 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία.

Ανακηρύχθηκε η INITIATIVE MEDIA στα ERMIS AWARDS 2016
ΟικαμπάνιεςπουέφτασαντηνInitiativeστηνκορυφήτουβάθρουήταν:
•H «ReleaseTheBeast» για το προϊόν Magic της ΕΛΑΪΣ/Unilever,η οποία έλαβε τα GrandErmisMedia, Χρυσό και Aργυρό στην κατηγορία Media/Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας καθώς και Xρυσό στην κατηγορία Media/Χρήση Πολλαπλών Μέσων.
•Η «Refresh your Mood On The Road»γιατοπροϊόν Lipton Ice Tea η οποία έλαβε Χρυσό στην κατηγορία Media/Ραδιόφωνο, και τέλος
•Η «BreakTheIceOnAir» για το προϊόν Cornetto η οποία έλαβε Αργυρό στην ίδια κατηγορία.
Η κατάκτηση των βραβείων αυτών από την Initiative, αλλά και η ανάδειξη της σε MediaAgencyoftheYear, συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό των25 χρόνων της στην Ελλάδα, και αποτελεί την επισφράγιση της πολύ επιτυχημένης πορείας της εταιρίας στην αγορά των mediaόλα αυτά τα χρόνια. 

Κλείσιμο
Ο Μιχάλης Γκάλγκος, CEO της Initiative μας είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο και ωραιότερο τρόπο εορτασμού της 25ετούς πορείας μας στην αγορά, από την ανάδειξη μας σε MediaAgencyoftheYear. H διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής κουλτούρας και του ανήσυχου μας πνεύματος αλλά και ισχυρή απόδειξη της συνεχούς επένδυσης στους ανθρώπους μας, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους έφεραν στην εταιρία μας αυτή την διάκριση». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης