Η TAG Heuer αποκαλύπτει τον πρώτο της αντρικό χρονογράφο

Η TAG Heuer αποκαλύπτει τον πρώτο της αντρικό χρονογράφο

Εντελώς μαύρο. Εντελώς ματ. Η TAG Heuer αποκαλύπτει τον πρώτο της αντρικό χρονογράφο που είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από κεραμικό, ακόμη και στο μπρασελέ του

Η TAG Heuer αποκαλύπτει τον πρώτο της αντρικό χρονογράφο
Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στη Baselworld, το Carrera Heuer-01 έγινε το πιο χαρακτηριστικό μοντέλο που βγήκε από το manufacture της TAG Heuer. To 2015, το εν λόγω ρολόι έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος μιας εκρηκτικής καινούργιας συλλογής, με ένα νέο σχέδιο, με τον in-house μηχανισμό HEUER-01 και με μια κάσα με 12 διαφορετικά στοιχεία που επέτρεπαν πολλαπλούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών.

Για την έκδοση του 2017, ο πανέμορφος χρονογράφος (που αποτελεί το best seller της εταιρείας αυτήν τη στιγμή) κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από μαύρο, ματ κεραμικό. Η κάσα, η στεφάνη και τα υπόλοιπα εξαρτήματα που είναι εκτεθειμένα σε οποιαδήποτε τριβή, είναι κατασκευασμένα από το υλικό αυτό, που προσφέρει στο ρολόι ασύγκριτη ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα.

Για να εγγυηθεί το ότι το ρολόι θα παραμένει αδιάβροχο σε βάθος 100 μέτρων, το ατσάλι παραμένει παρόν στα λειτουργικά μέρη του ρολογιού, όπως στη βιδωτή πλάτη της κάσας, στα κουμπιά κλπ).


Κλείσιμο

Το ρολόι είναι πιο κομψό από ποτέ, με μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και με το κεραμικό του μπρασελέ -με συνδέσμους σε σχήμα Η και ματ φινίρισμα- να προσφέρει μια απεριόριστα ευχάριστη αίσθηση σε όποιον το φορά. Το κεραμικό αναδεικνύεται στο ιδανικό υλικό για την ωρολογοποιία. Είναι πολύ ανθεκτικό (ωστόσο, πολύ απαλό στην αφή) και δεν γδέρνεται εύκολα. Κρατά το χρώμα του για πάντα και δεν οξειδώνεται. Είναι υποαλλεργικό, κάτι που αποδεικνύεται σημαντικό όταν φοράς το ρολόι σου 10 με 12 ώρες τη μέρα, και βέβαια είναι πιο ελαφρύ από το ατσάλι.

Ο μηχανισμός HEUER-01, μετά από πέντε χρόνια συνεχών βελτιώσεων, έχει φτάσει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, ενώ το κόστος παραγωγής του έχει μελετηθεί έτσι ώστε το ρολόι να είναι το μοναδικό in-house μοντέλο στην αγορά που χρησιμοποιεί κεραμικό και κοστίζει από 5.000 ως 7.000 ευρώ, αναλόγως της έκδοσής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης