H FrieslandCampina Hellas-NOYNOY προσέφερε 1,000,000 ποτήρια γάλα

H FrieslandCampina Hellas-NOYNOY προσέφερε 1,000,000 ποτήρια γάλα

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2017 για περισσότερα παιδικά χαμόγε

H FrieslandCampina Hellas-NOYNOY προσέφερε 1,000,000 ποτήρια γάλα
Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2017: Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε 1,000,000 ποτήρια γάλα χαρίζοντας 1,000,000 παιδικά χαμόγελα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και πλέον, προσφέρει γάλα σε δεκάδες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν υπό την φροντίδα τους παιδιά διαφόρων ηλικιών. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2017 με στόχο περισσότερα αποτελέσματα προσφοράς και αγάπης. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το ΝΟΥΝΟΥ προσκάλεσε στους κινηματογράφους ODEON με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά των συνεργαζόμενων φορέων (με τους συνοδούς τους) σε μια όμορφη εμπειρία διασκέδασης με πολύ παιχνίδι και κινηματογραφική απόλαυση.

Κλείσιμο


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος δήλωσε:  ‘H σημερινή ημέρα μας γεμίζει χαρά, αγάπη και ελπίδα καθώς η προσφορά και η φροντίδα των παιδιών, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής μας για την κοινωνική υπευθυνότητα, έγιναν πράξη από την αγαπημένη μάρκα ΝΟΥΝΟΥ και το πρόγραμμα  «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί! Προσφέραμε 1,000,000 ποτήρια γάλα και κερδίσαμε 1,000,000 πολύτιμα παιδικά χαμογέλα. Συνεχίζουμε και το 2017 για περισσότερα χαμόγελα.» 
Με την υποστήριξη της ODEON, περισσότερα από 1.000 παιδιά των οργανισμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν στην ενέργεια. Το ραντεβού δόθηκε από νωρίς το πρωί όπου πούλμαν παρέλαβαν τους μικρούς προσκεκλημένους για την μεταφορά τους στον κινηματογράφο και στις δυο πόλεις. Σε αίθουσες που ήταν δεσμευμένες αποκλειστικά για το ΝΟΥΝΟΥ, τα παιδιά παρακολούθησαν παιδική ταινία και διασκέδασαν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παρέα με τους εργαζόμενους  της εταιρείας FrieslandCampina Hellas- ΝΟΥΝΟΥ.
Το πρόγραμμα «ΝΟΥΝΟΥ- Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»,  θα συνεχιστεί και το 2017 αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών σε γάλα, χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα αναγνωρισμένων οργανισμών με λειτουργούσες μονάδες φιλοξενίας σε όλες τις περιφέρειες της χώρας,  από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, και από την Κέρκυρα έως τη Χίο.



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ:
Η FrieslandCampina, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή διατροφικών προτάσεων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού με προϊόντα άριστης ποιότητας. 



Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ ιδρύθηκε το 1983 και  διαθέτει  στην Ελλάδα μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών  προϊόντων ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των ελλήνων. Διαθέτει στην Ελληνική αγορά βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ,FRISO, MILNER, FINA. Παράλληλα, διακινεί  και προϊόντα για 
επαγγελματική χρήση με άλλες επωνυμίες της μητρικής εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής γάλακτος της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, λειτουργεί από 2004, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες   διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.
 
Η Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της αναπτυξιακής πορείας της FrieslandCampina Hellas. Στη διάρκεια της μακροχρόνιας παρουσίας μας στη ελληνική αγορά, πολλά είναι αυτά που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση, αθόρυβα, υπεύθυνα, αλλά και αποτελεσματικά.  Η υγεία και η σωστή διατροφή, ο άνθρωπος και η κοινωνία, η μέριμνα για το φυσικό περιβάλλον και η συνεισφορά μας στη βιώσιμη γεωργία ήταν, ανέκαθεν, προτεραιότητές μας.



Στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!» συμμετέχουν από το 2015 το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», η «Κιβωτός του Κόσμου», επιλεγμένοι φορείς από την Ένωση «Μαζί για το παιδί» και από την οργάνωση «Μπορούμε».  

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
OΝΕΤΕΑΜ Α.Ε., Κα Χαρά Γκίνη, Τηλ. 210 72.59.500 (εσωτ.: 108), 
Fax: 210 72.59.501, Email: hgini@oneteam.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης