Let’s Play στο Pierce - Mία Κυριακή γεμάτη παιχνίδι στην Αγία Παρασκευή

Let’s Play στο Pierce - Mία Κυριακή γεμάτη παιχνίδι στην Αγία Παρασκευή

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ημέρα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια - Είσοδος ελεύθερη

Let’s Play στο Pierce - Mία Κυριακή γεμάτη παιχνίδι στην Αγία Παρασκευή
Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Pierce, διοργανώνει μία ημέρα ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για μαθητές και μαθήτριες Δ’ έως ΣΤ’ τάξης Δημοτικού στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί.

Το Let’s Play είναι μια καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Pierce με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για μια οικογενειακή επίσκεψη στο 260 στρεμμάτων campus του Pierce, στην πλαγιά του Υμηττού. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να μάθουν, ενώ στους γονείς προσφέρεται η δυνατότητα να ανακαλύψουν το ξεχωριστό εκπαιδευτικό περιβάλλον του Κολλεγίου.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε ολιγομελείς ομάδες και θα απασχοληθούν σε ένα κυκλικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των καθηγητών και των παιδαγωγών του σχολείου. Στις «έξυπνες» αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι μαθητές θα αναμετρηθούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων και θα «λογομαχήσουν» στα Αγγλικά, ενώ στα εργαστήρια φυσικών επιστημών θα ανακαλύψουν τη μαγεία της φυσικής και της χημείας μέσα από συναρπαστικά πειράματα. Στο 700 θέσεων θέατρο του Pierce θα αναδείξουν στη σκηνή το υποκριτικό και το χορευτικό τους ταλέντο και στα εργαστήρια μουσικής και καλλιτεχνικών θα αφήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη.

Κλείσιμο
Φυσικά, ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να λείπει από μία ημέρα παιχνιδιού. Γι’ αυτό και οι μικροί πρωταθλητές θα βρεθούν στα γήπεδα του Κολλεγίου, όπου θα παίξουν βόλεϊ, ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Θα ακολουθήσει απονομή δώρων στους νικητές των διαγωνισμών αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Είσοδος και συμμετοχή δωρεάν
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ ή στο 210 600 9800, εσωτ. 1164, 1181, 1173



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης