Η Coca-Cola στηρίζει το «Μπορούμε» και αυτά τα Χριστούγεννα

Η Coca-Cola στηρίζει το «Μπορούμε» και αυτά τα Χριστούγεννα

Η Coca-Cola, για ακόμη μια χρονιά, στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε»

Η Coca-Cola στηρίζει το «Μπορούμε» και αυτά τα Χριστούγεννα
Στόχος της είναι να βοηθήσει την οργάνωση να προσφέρει 380.000 γεύματα χαράς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μεταμορφώνοντας έτσι τις χριστουγεννιάτικες τους στιγμές σε ξεχωριστές. Όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια της Coca-Cola και του «Μπορούμε», μπορούν να επισκεφθούν το site «Μήνυμα στο μπουκάλι» (http://xmas.coca-cola.gr
) και να στείλουν ένα μήνυμα σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, λέγοντάς του ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο «ευχαριστώ». Για κάθε μήνυμα που θα σταλεί, η Coca-Cola θα προσφέρει 1€ στην οργάνωση «Μπορούμε».

Κλείσιμο


Η Coca-Cola, μέσω της πρωτοβουλίας «Μήνυμα στο μπουκάλι», ενισχύει το πολύτιμο έργο της οργάνωσης που έχει ως στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Γιατί αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι σημαντικό να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που συμβάλλουν ώστε οι χριστουγεννιάτικες στιγμές να γίνονται μοναδικές!

#TasteTheFeeling




Σχετικά με την The Coca-Cola Company:
Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, MinuteMaid, Simply, DelValle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα. 

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναπτύσσει παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, NESTEA, illy issimo και τα mixers Schweppes), καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία (Amita, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό AYΡA), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS και τα ενεργειακά ποτά Monster. Προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφτείτε το blog  www.coca-colablog.com ή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

Σχετικά με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» 
Το «Μπορούμε» είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που έχει ως στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, μέσω προγραμμάτων που περιλαμβάνουν:

-Τη διάσωση & προσφορά τροφίμων και φαγητού μέσω του μηχανισμού του «Μπορούμε» σε διάφορα επίπεδα της επισιτιστικής αλυσίδας («Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», «Μπορούμε στο Χωράφι», «Μπορούμε στη Λαϊκή»)

-Την ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων και την ενίσχυση της πρόληψης κατά του φαινομένου («Πρόγραμμα ενημέρωσης Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη», «Μπορούμε στο Σχολείο», «Μπορούμε στη Γειτονιά»)

-Την επισιτιστική στήριξη των ανθρώπων με τη μεγαλύτερη διατροφική ανασφάλεια («Είμαστε Οικογένεια»).

Από την αρχή της λειτουργίας της, το 2011, έχουν προσφερθεί, μέσα από το δίκτυο της, πάνω από 9.000.000 μερίδες σε όλη την Ελλάδα και πλέον δικτυώνονται,κατά μέσο όρο,19.000 μερίδες την ημέρα. Λόγω του καινοτόμου συστήματος διάσωσης τροφίμων & προσφοράς του «Μπορούμε» κάθε 1€ του συνολικού λειτουργικού κόστους της οργάνωσης αντιστοιχεί σε 40 μερίδες φαγητού. 

Όραμα της είναι η ανάπτυξη ενός κοινωνικού κινήματος μείωσης της σπατάλης φαγητού και ταυτόχρονα αύξησης της επισιτιστικής στήριξης ανθρώπων σε ανάγκη με βάση την εθελοντική προσφορά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης