Τα «tipάκια στο … τσακ μαμ» από τα Mymarket

Τα «tipάκια στο … τσακ μαμ» από τα Mymarket

Μετά την επιτυχία που είχαν πριν δύο χρόνια τα «tipakia» στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Ζωή μας καλύτερα» από τα Mymarket, κάνουμε το επόμενο διαδικτυακό μας βήμα με τα «tipάκια στο τσακ μαμ»!

Τα «tipάκια στο … τσακ μαμ» από τα Mymarket
Πρόκειται για μικρά, δυναμικά βίντεο συνταγών μέσης διάρκειας 1 λεπτού με κύριο χαρακτηριστικό τη γρήγορη υλοποίηση τα οποία θα επικοινωνηθούν από όλα τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα της αλυσίδας.
 
Ακολουθώντας το σύγχρονο – γρήγορο ρυθμό και τρόπο ζωής, με τα
«tipάκια στο τσακ μαμ» βοηθάμε τους καταναλωτές μας να εξελίξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τις γευστικές τους εμπειρίες με έξυπνες, γρήγορες και εύκολες προτάσεις συνταγών που τις κάνει ακόμη πιο εύκολες και διασκεδαστικές ο τρόπος που παρουσιάζονται! «Τρυπώνουμε με λίγα λόγια μέσα στην κουζίνα τους και μαγειρεύουμε μαζί τους δημιουργώντας σχέσεις οικειότητας και ζεστασιάς».
 
Οι συνταγές μας είναι ευχάριστες, πρωτότυπες, μοντέρνες, δεν κουράζουν με πολύπλοκες οδηγίες και διαδικασίες. Τα υλικά καταγράφονται και δεν εκφωνούνται και τα βίντεο είναι εύληπτα και απόλυτα κατανοητά.
Παράλληλα, όλες οι συνταγές είναι καταγεγραμμένες και στην ιστοσελίδα της αλυσίδας με γραπτή περιγραφή των υλικών και της διαδικασίας παρασκευής, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να το διαβάσει όσες φορές θέλει ή να το τυπώσει και να το έχει στο αρχείο του
 
Κλείσιμο
 «Τα tipάκια στο τσακ μαμ» θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Mymarket, ενώ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν στο νεοσύστατοπροφίλ μας στο Instagram!
 

…Μαγειρέψτε λοιπόν μαζί με τα Mymarket …στο τσακ μαμ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης