O Ιταλογερμανικός «άξονας» παίζει μπάλα και… κερδίζουν όλοι!

O Ιταλογερμανικός «άξονας» παίζει μπάλα και… κερδίζουν όλοι!

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία, καθώς και το γερμανικό κύπελλο μας δίνουν την ευκαιρία να παίξουμε έξυπνα και να πάμε ταμείο. Οι ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ είχαν και πάλι επιτυχίες στο προηγούμενο κουπόνι.

O Ιταλογερμανικός «άξονας» παίζει μπάλα και… κερδίζουν όλοι!
Τζένοα – Μίλαν: Μετά την τεράστια νίκη 1-0 επί της Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου, η Μίλαν πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, συγκάτοικος με τη Ρόμα. Είναι αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα φέτος, καθότι προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία 0-0 με τη Φιορεντίνα στην Φλωρεντία. Η Τζένοα θέλει προσοχή στη λογική ότι τα παιχνίδια της είναι στο under, εκτός από αυτό που έχασε 2-1 την περασμένη αγωνιστική στο τοπικό ντέρμπι με την Σαμπντόρια. Η λογική λέει ότι το 2.60 της betshop στο διπλό είναι σούπερ περίπτωση.

Ιντερ – Τορίνο: Η Ίντερ ψάχνει για αντικαταστάτη του Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο της. Τα πάει άθλια φέτος και υποτίθεται ξεκίνησε για να κάνει πρωταθλητισμό. Στα τελευταία έξι παιχνίδια, το πάει εναλλάξ, μία νίκη, μία ήττα. Δεν έχει ισοπαλία και κατρακύλησε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Στα δυο τελευταία εντός έδρας ματς νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον για το Γιουρόπα Λιγκ κι έχασε 2-1 από την Κάλιαρι. Η Τορίνο τα πάει σούπερ.   Τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες έχει στα έξι τελευταία ματς, σκοράρει άνετα και τα αποτελέσματά της είναι over. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.50. Να σημειώσει η Τορίνο ένα γκολ δίνεται στο 2.50.

Σασουόλο – Ρόμα:
Κλείσιμο
Μεγάλο ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που συμμετέχουν στο Γουρόπα Λιγκ. Η Σασουόλο απέδειξε ότι δεν το’ χει με την Ευρώπη, ούτε με το καμπιονάτο φέτος. Τον τελευταίο μήνα έχει μόλις μία νίκη κι αυτή με την Κροτόνε. Η Ρόμα πλησίασε στους δυο βαθμούς την πρωτοπόρο Γιουβέντους και δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να νικήσει. Παίζει συνέχεια στο over τον τελευταίο καιρό, έριξε και τέσσερα (4-1) στην Παλέρμο την περασμένη αγωνιστική,. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop στο 1.85. 
Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη: Η Γκλάντμπαχ είναι χάλια, έχει τρεις αγωνιστικές να βάλει γκολ στο πρωτάθλημα. Φανερό ότι δεν μπορεί να παίξει με επιτυχία φέτος ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε στο πρωτάθλημα. Η Στουτγκάρδη τα πάει άριστα στην Β κατηγορία, είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση, σκορπίστηκε 5-0 από τη Δυναμό Δρέσδης. Η λογική λέει να παίξουμε το under στο 2.45.

Αϊντραχτ – Ινγκολσταντ: Η Άϊντραχτ έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και το κύπελλο μπορεί να της δώσει την ευκαιρία. Σκοράρει σχεδόν πάντα κι αυτό πρέπει να το λάβουμε υπ όψιν μας. Χάνει – κερδίζει, είναι στο over. Η φιλοξενούμενη συνήθως χάνει στο over μακριά από την έδρα της. Η λογική λέει να το παίξουμε το over της betshop στο 2.05.
Κολωνία – Χόφενχαϊμ: Είναι ισοδύναμες ομάδες, έχουν στόχο να βγουν στην Ευρώπη και δεν τους είναι αδιάφορο το κύπελλο ως μέσο εξόδου. Στο πρωτάθλημα η Χόφενχαϊμ τα πάει «τρένο» με τέσσερις σερί νίκες, όλες στο over. Περίπου το ίδιο ισχύει και για την Κολωνία. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal στο 1.65.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Φιορεντίνα – Κροτόνε: Τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop μπορούμε να τον «δέσουμε» με το 2.65 να σημειώσει ένα γκολ η Κροτόνε.
Νάπολι- Έμπολι: Το 1.70 της betshop να νικάει η Νάπολι στο πρώτο ημίχρονο με το 1.50 να νικάει και στο δεύτερο, είναι μια χαρά. Η Κροτόνε έχει έξι αγωνιστικές να βάλει γκολ και το παίζουμε στο 1.80 να μη βάλει ούτε τώρα.
Κιέβο – Μπολόνια: Τον άσο της betshop στο 2.10 τον ποντάρουμε άφοβα.
Γιουβέντους – Σαμπντόρια: Μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, 1-0 από τη Μίλαν, η Γιουβέντους θέλει να ξεσπάσει στην Σαμπντόρια. Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό στο 1.65 της betshop και τα 2-3 γκολ στο 2.15
Μπάγερν – Άουγκσμπουργκ: Ποντάρουμε στο 1.80 της betshop να κερδίζει η Μπάγερν και στα δυο ημίχρονα.
Νυρεμβέργη – Σάλκε: Παίζουμε το διπλό της betshop στο 1.80 για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. 

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Πεσκάρα – Αταλάντα: Το διπλό της betshop στο 2.50 είναι «δώρο».
Λάτσιο – Κάλιαρι: Να πετύχει η Λάτσιο δυο γκολ η betshop το προσφέρει στο 3.40.
Παλέρμο – Ουντινέζε: Καλός συνδυασμός είναι το over της betshop στο 2.00 και το διπλό στο 2.50.
Χάσελερ – Αμβούργο: Ο άσος της betshop στο 4.10 παίζεται άφοβα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης