Έχεις κατοικίδιο και θες να πας διακοπές;

Έχεις κατοικίδιο και θες να πας διακοπές;

Περισσότεροι από 700 keepers περιμένουν να το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους! 

Έχεις κατοικίδιο και θες να πας διακοπές;
Η πλατφόρμα Keeppet (www.keeppet.gr
) ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας και κάνει ρεκόρ θερινών κρατήσεων! 

Ρεκόρ κρατήσεων σημείωσε και τον Ιούλιο η νέα online υπηρεσία
Keeppet
Κλείσιμο
, που έχει ήδη προσφέρει περισσότερες από 2550νύχτες σπιτικής φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα. 

Το Keeppet έγινε η αγαπημένη εναλλακτική των ιδιοκτητών ζώων που θέλουν να πάνε διακοπές και δεν έχουν που να αφήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Μπαίνουν στο www.keeppet.grκαι με ένα κλικ βρίσκουν φιλόζωους keepersπου φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης τους.

Σήμερα στην πλατφόρμα έχουν γραφτεί περισσότεροι από 700 keepers σε όλη την Ελλάδα,που έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σκύλους, γάτες, παπαγάλους, κουνέλια και … ινδικά χοιρίδια! 



Ρεκόρ κρατήσεων και τον Ιούλιο 

Το καλοκαίρι είναι θερμό για τους keepers καθώς οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων επιλέγουν να αφήσουν τα ζωάκια τους στην αγκαλιά και τη σπιτική φροντίδα που προσφέρουν. Το ρεκόρ θερινών κρατήσεων συνεχίστηκε και τον Ιούλιο καθώς οι κρατήσεις διπλασιάστηκαν σε σύγκριση με τον Ιούνιο και ξεπέρασαν τις 800 νύχτες. Τα αγαπημένα κατοικίδια που απολαμβάνουν την σπιτική φιλοξενία είναι κάθε είδους, μεγέθους και ράτσας: σκυλάκια μαλτέζ και yorkshire λίγων κιλών, μέχρι μεγαλόσωμα Presa Canario και Ποιμενικά, κεραμιδόγατες και αγκύρας, κουνελάκια, παπαγάλοι Κοκατίλ. 

Οι keepersσε ποσοστό 98% λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις αξιολογήσεις από τους ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ενώ και οι ίδιοι αξιολογούν τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους, που μέχρι τώρα κρίνονται ιδιαίτερα υπεύθυνοι και τρυφεροί με τα ζωάκια τους. 


Δύο από τους ιδρυτές του Keeppet, ο Φοίβος Παντελίδης και ο Χριστόφορος Βαλμάς.

Πώς δουλεύει το Keeppet

Το Keeppet γεννήθηκε ως ιδέα όταν οι ιδρυτές του ήρθαν ξανά και ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα σε ποιον θα αφήσουν το σκύλο τους τις μέρες που θα πάνε διακοπές. 

Έχοντας εξαντλήσει την υπομονή της μαμάς τους και των φίλων τους, δημιούργησαν την πλατφόρμα www.keeppet.gr όπου αν έχεις κατοικίδιο κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, κλπ.) και εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων φιλόζωων, keepers όπως ονομάζονται, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις. 

Στο www.keeppet.gr μπορείς να δει κανείςτα προφίλ, να διαβάσει τις πληροφορίες που δίνουν οι keepers για την εμπειρία τους με τα ζώα, να δει κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες, και να επιλέξει τον ιδανικό keeper για το ζωάκι του. Κάνει κράτηση online, συναντά τον keeper και τη μέρα που θα φύγει αφήνει το κατοικίδιό του σε καλά χέρια! 

Αντίστοιχα, ένας φιλόζωος μπορεί να γίνει keeperώστε να προσφέρει υπηρεσίες σπιτικής φιλοξενίας σε υπέροχα κατοικίδια και να δημιουργεί ένα επιπλέον εισόδημα κάνοντας κάτι που αγαπά. Οι keepers ορίζουν μόνοι τους την αμοιβή τους και εκτός από το σπίτι και την προσωπική φροντίδα, προσφέρουν στα κατοικίδια βόλτες, πολλή αγάπη και πολλά χάδια! 

Προνόμια και Ασφάλεια 

Όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers ενώ σε κάθε προφίλ μπορεί κανείς να δει στατιστικά και κριτικές. 

Αγάπη για τα ζώα 

Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Dog’sVoice (www.dogsvoice.gr) και δίνει τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και στους keepers τη δυνατότητα να κάνουν δωρεές προς τη φιλοζωική, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης