Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ

Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ

Τιμητική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την προσφορά της προς τα παιδιά, κατά τη διάρκεια της επετειακής τελετής  απονομής βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που πραγματοποιήθηκεστο Μουσείο Μπενάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων προσφοράς της Ένωσης.

Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ
Η ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότηταςπου υλοποιεί και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, στήριξε την Ένωση με τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής Advance και Smart. Δημιούργησε την ιστοσελίδα sharethelove.gr, καλώντας τους χρήστες να μοιραστούν τη δική τους σταγόνα αγάπης. Για κάθε share η ΔΕΛΤΑ προσέφερε 1 λίτρο γάλα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας συνολικά 12.000 ltγάλα. 

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ υποστήριξε με το ΔΕΛΤΑ Smart τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε η Ένωση στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων της. 

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν και στήριξαν εθελοντικά μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων την Ένωση. 
Κλείσιμο

Ο κ. Δημήτρης Ζήγρας, GroupBrandManager Βρεφικής & Παιδικής διατροφής ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικάμε τη διάκριση αυτή: «Στη ΔΕΛΤΑ, με όραμα και στρατηγική,  στηρίζουμε με πράξεις, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί.

Κάθε πράξη που υλοποιούμε, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς, όπως η ένωση «Μαζί για το Παιδί», γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε σημασία με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας, ώστε ακόμη περισσότερα προϊόντα να φθάνουν σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης