Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κάνε δική σου την GoPro Hero4 Session!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κάνε δική σου την GoPro Hero4 Session!

To protothema.gr σε συνεργασία με την Drakos Digital σας χαρίζει την GoPro Hero4 Session, την πιο μικρή κάμερα που κυκλοφόρησε ποτέ η GoPro! 

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κάνε δική σου την GoPro Hero4 Session!
Παρά το μικρό της μέγεθος, η Hero4 Session
μπορεί να τραβήξει video ανάλυσης 1080p στα 60 frames, χωρίς μάλιστα να λείπουν σειρά από πρόσθετα modes που επιτρέπουν video recording στα 1440p (4:3), στα 720p (100fps), στα 960p κ.α. Επιπλέον, μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες στα 8MP, ενώ επιπλέον προσφέρει δυνατότητες για time lapse και burst φωτογραφήσεων (10 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο).

Ο μεγάλος νικητής που κέρδισε στον διαγωνισμό την GoPro Hero 4 Session σε συνεργασία με την drakosdigital.com ειναι ο χρήστης: @eirinnivkaiti (Instagram Account). Συγχαρητήρια!

Παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 210. 6880700 με τον κ.Χαλκιά για τις λεπτομέρειες της παραλαβής του δώρου.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε την επόμενη φορά να εισαι εσύ ο μεγάλος τυχερός!

Κλείσιμο



Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η
GoPro Hero4 Session είναι 40% ελαφρύτερη από την Hero4 Black και χωρίς να απαιτείται η αγορά εξτρά θήκης, έχει την δυνατότητα να βυθιστεί στο νερό ακόμη και σε βάθος 10 μέτρων. Στο σώμα της βρίσκεται μία μη αφαιρούμενη μπαταρία, υποδοχή για micro-USB θύρα και microSD.



Πως θα λάβω μέρος στον διαγωνισμό;

Ειναι απλό! Κάνε Like την φωτογραφία που θα αναρτηθεί στο Instagram Account μας εδώ, Mention έναν φίλο σου και χρησιμοποίησε το Ηashtag #drakosdigital.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 29/1/2016 και ώρα 14:00. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο protothema.gr σε αυτό το άρθρο καθώς και με Comment στην φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram εδώ


Και κάτι ακόμα..

Η Drakos Digital είναι ο επίσημος διανομέας  για Ελλάδα και Κύπρο της καλύτερης action κάμερας στον κόσμο της GoPro. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη γκάμα προϊόντων, τους συνεργάτες μας αλλά και καθημερινά νέα και ενέργειες της εταιρείας μας παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.drakosdigital.com ή ακολουθείστε μας στα social media.
 
Ευχόμαστε σε όλους Καλή επιτυχία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης