MasterCard και ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύουν τις αγορές με χρήση καρτών ανέπαφων συναλλαγών

MasterCard και ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύουν τις αγορές με χρήση καρτών ανέπαφων συναλλαγών

Η MasterCard και η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία, επιβραβεύοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τους κατόχους καρτών ανέπαφων συναλλαγών MasterCard, προσφέροντάς τους 50 πόντους στην κάρτα ΑΒ Plus με αγορές στα εταιρικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

MasterCard και ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύουν τις αγορές με χρήση καρτών ανέπαφων συναλλαγών
Η MasterCard
,
φέρνει την καινοτομία στις τεχνολογίες πληρωμών,ενθαρρύνονταςτους κατόχους καρτών ανέπαφων συναλλαγώνMasterCard να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους για αγορές από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος
.
Κλείσιμο

Η ταχύτητα, η ευκολία και η ασφάλεια στις πληρωμές γίνονται πλέον καθημερινότητα για τους καταναλωτές, που καλούνται να ανακαλύψουν τα οφέλη των ανέπαφων συναλλαγών και να βελτιώσουν την αγοραστική τους εμπειρία.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2015, οι ανέπαφες συναλλαγές επιβραβεύονται στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς με τη χρήση καρτών ανέπαφων συναλλαγών MasterCard, οι κάτοχοι κερδίζουν πόντους στην κάρτα ΑΒ Plus με 3 απλά βήματα:


1.    Πραγματοποιείτε αγορές στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος εύκολα, ανέπαφα και σίγουρα, χρησιμοποιώντας κάρτες ανέπαφων συναλλαγών MasterCard.

2.    Στη συνέχεια παραλαμβάνετε το ειδικό κουπόνι με τους extra πόντους, μαζί με την απόδειξη αγορών.

3.    Κατά την  επόμενη επίσκεψή σας στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκομίστε το κουπόνι στο ταμείο και 50 πόντοι θα πιστωθούν στην κάρτα σας AB Plus για τις αγορές σας.

*Η προσφορά ισχύει στα εταιρικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mastercard.gr καθώς και τη σελίδα της MasterCard στο Facebook facebook.com/MasterCardGreece.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης