«Σε ψάχνει»...

«Σε ψάχνει»...

Η διαδραστική, νέα καμπάνια ΕΚΟ και Ducatti σε βγάζει μόνο κερδισμένο

«Σε ψάχνει»...
H EKO σε συνεργασία με την Ducati Hellas έβγαλαν στον αέρα τη μεγαλύτερη Facebook video viral ενέργεια με πρωταγωνιστή τον ίδιο το χρήστη!

Δημιουργώντας ένα concept με χαρακτήρα επιβλητικό και μυστήριο, και με το σύνθημα
«Σε ψάχνει», η καμπάνια μέσα από εκπληκτικά γυρίσματα, μουσική αλλά και πρωτότυπο σενάριο βάζει τον χρήστη στη θέση του βασικού πρωταγωνιστή καταδίωξης, λίγο πριν του «ανακοινώσει» πως μόνο κερδισμένος θα βγει.

Κλείσιμο


Τα γυρίσματα εξελίχθηκαν σε τρία διαφορετικά locations ενώ για την υλοποίησή τους και έγινε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χρήση ιπτάμενου drone τη νύχτα. Ο πρωταθλητής Superbike 2012-2013, ΕΚΟ Ducati Team, Λευτέρης Πίππος οδηγεί τη νέα Ducati Multistrada, «ψάχνοντας» τον χρήστη.

Η καμπάνια είναι άκρως διαδραστική καθώς ο χρήστης επιλέγει μέσα από βήματα-επιλογές, την εξέλιξη του σεναρίου με αποτέλεσμα να λαμβάνει μέρος σε κλήρωση για δώρα αξίας μεγαλύτερης των 20.000 ευρώ όπως: μία Ducati Multistrada, 60 κάρτες καυσίμων EKO Racing 100 των 20 ευρώ και εξοπλισμό Ducati (3 κράνη, 2 ζευγάρια μπότες, 5 μπουφάν και πολλά ακόμα είδη).





Ο χρήστης μπορεί να αυξήσει τις συμμετοχές του στο διαγωνισμό περνώντας από τα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στην ενέργεια, βάζοντας καύσιμα ΕΚΟ Racing 100 και καταχωρώντας το μοναδικό κωδικό που θα βρει στην απόδειξή του στην αντίστοιχη φόρμα της εφαρμογής αλλά και προσκαλώντας φίλους από το Facebook ή από το email του.

Μην το ψάχνεις. «Σε ψάχνει». Παίξε τώρα στο www.sepsaxnei.com και στις επίσημες σελίδες των Ducati και EKO στο Facebook.

Αύξησε τώρα τις πιθανότητές σου να είσαι ο ένας υπερτυχερός που θα κερδίσει τη Ducati Multistrada των ονείρων του! Από 22/12 έως 03/01 για κάθε απόδειξη καυσίμων EKO Racing 100 που καταχωρείς στο www.sepsaxnei.com κερδίζεις 200 παραπάνω συμμετοχές! Μη χάνεις χρόνο! #sepsaxnei
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης