Η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την παραγωγή και συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών ροδάκινων

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την παραγωγή και συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών ροδάκινων

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., με αφορμή την υπερπαραγωγή του ροδάκινου στη χώρα μας, στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και βοηθά την προώθησή του στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα με δυναμικό διαφημιστικό πλάνο στα ΜΜΕ και στα social media, με συνεχείς προωθητικές ενέργειες, καθώς και με την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς, € 0,49 το κιλό!

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την παραγωγή και συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών ροδάκινων
Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σημαντικών ποσοτήτων ελληνικού ροδάκινου στα Σκόπια και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. συνεπής στη μακρόχρονη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παραγωγούς ροδάκινου στην Κοζάνη, στην Πέλλα και στην Ημαθία και με όχημα τα 874 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας,
προσφέρει τα ελληνικά ροδάκινα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλους τους καταναλωτές!

Με τον τρόπο αυτό, για μία ακόμη φορά, ενισχύει τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους Έλληνες παραγωγούς, τιμά τα προϊόντα της ελληνικής γης και προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα αναμφισβήτητης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Κλείσιμο

Στη χώρα μας, το ροδάκινο, καλλιεργείται σχεδόν παντού, το μεγαλύτερο αριθμό όμως οπωρώνων, συναντάμε στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με κυρίαρχη παραγωγή στο νομό Ημαθίας όπου μαζί με τον γειτονικό νομό Πέλλας αποτελούν την «καρδιά» της ελληνικής παραγωγής ροδάκινου.

 Στο νομό Ημαθίας οι καλλιεργούμενες εκτάσεις φθάνουν στο 43% της συνολικής επιφάνειας. Το Βελβενδό Κοζάνης εδώ και μερικά χρόνια καλλιεργεί το φημισμένο ως καλύτερο ροδάκινο της Ευρώπης με ολοκληρωμένη καλλιέργεια, τη μικρότερη δηλαδή δυνατή χρήση χημικών ζιζανιοκτόνων και λιπασμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης