Φάνης Λαμπρόπουλος: «Μπήκα στο “Dancing” για να βρω γυναίκα αλλά απέτυχα»

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Μπήκα στο “Dancing” για να βρω γυναίκα αλλά απέτυχα»

Με το δαιμόνιο, απρόβλεπτο χιούμορ του ο Φάνης Λαμπρόπουλος έχει καταφέρει να ταυτιστεί με μια νέα γενιά κωμικών παρουσιαστών. Χωρίς κανένα έλεος για      επώνυμους και μη, τρολάρει ασύστολα τους πάντες και σοβαρεύεται μόνο για ένα ζήτημα: τις γυναίκες

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Μπήκα στο “Dancing” για να  βρω γυναίκα αλλά απέτυχα»
Μια εντελώς αναρχική προσέγγιση στο χιούμορ -ακόμη και στη χοντρή πλάκα- καθώς και μια φυσική, εντελώς πηγαία τρέλα είναι τα βασικά συστατικά της «συνταγής Φάνη». Εξάλλου, τίποτα στη ζωή του Φάνη Λαμπρόπουλου δεν μοιάζει να έχει εξελιχθεί κατά τον συμβατικό τρόπο: σπούδασε γεωπόνος, εργάστηκε ως τεχνολόγος τροφίμων σε παγωτοβιομηχανία, αλλά και σε εταιρεία που έκανε μελέτες υδρολιπαντήρων για θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και σε μια άλλη με αντικείμενο την προστασία φοινικοειδών.



Κλείσιμο
Τελικά, όμως, ύστερα από μια τεθλασμένη πορεία, τον κέρδισε η τηλεόραση. Μπροστά στην κάμερα άρχισε με τηλεφωνικές φάρσες, προτού περάσει σε απρόβλεπτες, «αντάρτικες» συνεντεύξεις με πολιτικούς. Ο Λαμπρόπουλος πήγαινε με κάμερα στο πλατό της Πόπης Τσαπανίδου (τότε εκείνη ήταν ακόμη στον ΣΚΑΪ) και έκανε πλάκα στους προσκεκλημένους. Ο ίδιος θυμάται μερικές από τις πιο ακραίες ιστορίες που έχει δημιουργήσει στον τηλεοπτικό αέρα: «Εχω κάνει συνέντευξη με τον “θεό” και σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Συζητήσαμε για σεξουαλικά ζητήματα. Τον είχα ρωτήσει “άσπρα μαλλιά στη κεφάλι, κακά μαντάτα στη... Βουλή;”. Μου είπε ότι πλέον δεν είναι όπως παλιά στον συγκεκριμένο τομέα και κάναμε κάποιες αντρικές κουβέντες. Το δέχτηκε με χιούμορ. Με τον φίλο μου, τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, είχαμε μιλήσει για τη Μύκονο και τα κλαμπ. Οσο για τον Αδωνη Γεωργιάδη, ήταν τότε που είχε φύγει από τον ΛΑΟΣ και μιλούσαμε για ανθρώπους που πηδάνε από καράβια την ώρα που βουλιάζουν. Τελικά, μόνο με τον πρωθυπουργό δεν έχω κάνει συνέντευξη».

Η επιτυχία του Φάνη Λαμπρόπουλου δεν άργησε να αναγνωριστεί από τον κόσμο της τηλεόρασης και έτσι γρήγορα βρέθηκε με μεταγραφή στο netwix του ΑΝΤ1. Η ιντερνετική εκπομπή «Ενα στα γρήγορα» με συνεντεύξεις επωνύμων προσελκύει εκατομμύρια θεάσεις, αφού ο Φάνης εξακολούθησε να κάνει τις ανατρεπτικές ερωτήσεις του.
Το «Ενα στα γρήγορα» πήγε εξαιρετικά και από την ιδιόρρυθμη φιλοξενία του Φάνη πέρασε σχεδόν ολόκληρη η ελληνική σόουμπιζ. Εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος, ρωτώντας κυριολεκτικά ό,τι του κατέβαινε: «Εχω μετρήσει την πίεση της Ναταλίας Γερμανού, έχω κάνει ανατρεπτική εκπομπή με τη Μαίρη Συνατσάκη γιατί είναι φίλη μου. Η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με άφησαν να ελέγξω αν έχουν κάνει πλαστική στο στήθος και τις ψηλάφησα. Και φίλησα τον Στράτο Τζώρτζογλου στο στόμα, κυρίως για να πάρω γεύση από Βάνα Μπάρμπα. Ολοι οι καλεσμένοι έχουν κομπλάρει κάποια στιγμή, όμως αυτός που δεν κώλωσε πουθενά ήταν ο Λευτέρης Πανταζής».



Φάνης ο κατακτητής


Το επόμενο επεισόδιο στο προσωπικό σίριαλ του Φάνη Λαμπρόπουλου γράφτηκε με τη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars». Oι φίλοι του τού έκαναν άγρια καζούρα, εκείνος λέει όμως ότι «αφού μπορώ να χορέψω εγώ, μπορεί να χορέψει όλος ο κόσμος. Ημουν ο μόνος που παρέμεινε σε 10 live και δεν χόρεψα ποτέ. Αλλά προσπάθησα και μου άρεσε».
Αυτή την περίοδο ο Φάνης οδηγεί το νέο του τηλεοπτικό όχημα, τη διαδικτυακή εκπομπή «ΑΝΤ1 Insider» που παίζεται στο netwix και στο ant1.gr. Σε σχέση με αυτό το εγχείρημα ο Φάνης Λαμπρόπουλος εξηγεί ότι «είμαι ο άνθρωπος που ζει μόνιμα στο Στούντιο Κάπα του ΑΝΤ1. Δείχνω τη ζωή μου μέσα από όλες τις εκπομπές. Για παράδειγμα, στο πλατό του "Πρω1νού" και ειδικά στο ψυγείο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου συμβαίνει κάτι παράξενο. Ανακάλυψα ότι υπάρχει μια κλειδαριά με χοντρή αλυσίδα διότι οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι διάφοροι έτρωγαν ό,τι υπήρχε μέσα και κατόπιν υπήρχε πρόβλημα στο γύρισμα. Εγώ προσπάθησα να ανοίξω το λουκέτο, αλλά δεν τα κατάφερα. Επίσης, όταν ξυπνάω πάω και πλένω τα δόντια μου στο καμαρίνι της Φαίης Σκορδά. Μετά πηγαίνω και τρώω πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Τις προάλλες, εκεί που κοιμόμουν στο καναπέ, πέρασαν ο Θέμος Αναστασιάδης με τη Δούκισσα Νομικού και με ξύπνησαν».

Εδώ και δύο βδομάδες η εκπομπή «Ενα στα γρήγορα» που παίζεται κάθε Τρίτη στο netwix.gr, επειδή είχε εκατομμύρια views, μεταφέρθηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 απ' όπου προβάλλεται κάθε Πέμπτη. Χαριτολογώντας -ή μήπως όχι;- ο Φάνης λέει ότι δεν υπάρχει επώνυμος που θα αρνηθεί την πρόσκλησή του, διότι «έχω για όλους ροζ βίντεο. Και τους έχω στο χέρι. Αλλά δόξα τω Θεώ, έρχονται έτσι κι αλλιώς».

Στις πιο ειλικρινείς και σοβαρές του στιγμές ο Φάνης Λαμπρόπουλος εξομολογείται ότι «έχω παρέες που κρατούν από την παιδική μου ηλικία και χάρη σε αυτές έγινα αυτό που είμαι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τους φίλους μου, εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου. Δεν διανοούμαι να πάω για καφέ ή σινεμά μόνος μου. Αυτό μπορεί να είναι ανασφάλεια, αλλά έτσι είμαι εγώ, θέλω παρέα σε ό,τι κάνω. Ολοι οι φίλοι μου είναι από το σχολείο και από το μέρος καταγωγής μου, το Αίγιο».
Σε ό,τι αφορά το φλερτ και την προσέγγιση στο άλλο φύλο, ο Λαμπρόπουλος μιλά στο «thema people» για τον... πόνο του: «Στις κοπέλες που γνωρίζω δεν λέω ό,τι σκέφτομαι γιατί δεν έχω κάμερες να βιντεοσκοπούν. Το θέμα με τις γυναίκες πονάει. Είστε πολύ μυστήρια τρένα. Η προσέγγιση έχει φύγει από το πλαίσιο της λογικής. Προσωπικά έχω απηυδήσει. Για κάποιον λόγο όλες οι γυναίκες με βλέπουν σαν το λούτρινο αρκουδάκι τους, σαν φίλο τους, “ο γλυκούλης” κ.λπ. Δεν μπορώ... Στο “Dancing with the stars" συμμετείχα για να βρω γυναίκα και είμαι ο μόνος που απέτυχε. Αυτό το κομμάτι με πονάει. Εχω ανοίξει πολλά βιβλία. Κοιτάζω τρόπους να προσεγγίσω μια γυναίκα και γενικά με προβληματίζει. Δεν σας θέλω για φίλες μου, σας θέλω για γκόμενες», λέει ο Φάνης και γελάει. «Η ιδανική γυναίκα για μένα πρέπει να βλέπει μπάλα, να έχει θηλυκότητα (από τα πλέον βασικά στοιχεία που ψάχνει ένας άντρας), χιούμορ και μια λίστα με άλλα τρία εκατομμύρια πράγματα».




Βέβαια, αυτή την περίοδο, λόγω φόρτου εργασίας, η προσωπική ζωή του Φάνη Λαμπρόπουλου «απλώς δεν υπάρχει», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Αν όμως πάει λίγο καλύτερα η εκπομπή, κάτι θα γίνει. Μου το χρωστάει ο Θεός. Υπάρχει βέβαια μια γυναίκα στη ζωή μου: η μαμά μου. Νομίζω πως όλοι οι Ελληνες άντρες είμαστε μαμάκηδες. Ο λόγος που δεν έφυγα στο εξωτερικό είναι ότι με κράτησε το φαγητό της μητέρας μου - άσχετα από το αν μένω μόνος μου».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης