Λιάννα Πέρδις: Η κόρη του Ελληνα βασιλιά του μακιγιάζ είναι το επόμενο it girl

Λιάννα Πέρδις: Η κόρη του Ελληνα βασιλιά του μακιγιάζ είναι το επόμενο it girl

Η έφηβη θυγατέρα του διεθνούς Ελληνοαυστραλού και Hollywood makeup artist Ναπολέοντα Πέρδις (ναι, βάφει τη Μιράντα Κερ) έγινε 16 και ξεκίνησαν τα εξασέλιδα αφιερώματα σε περιοδικά μόδας, όπως αυτό στο «Russh» με τις δημιουργίες του Christian Dior. Γιατί; Ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με το πασίγνωστο πρακτορείο IMG Models, είναι το πρόσωπο στις καμπάνιες των καλλυντικών Napoleon Perdis και το επόμενο it girl

Λιάννα  Πέρδις: Η κόρη του Ελληνα βασιλιά του μακιγιάζ  είναι το επόμενο it girl
Η ελληνικής καταγωγής Λιάννα είναι το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες του οικογενειακού brand καλλυντικών Napoleon Perdis. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ακόμη γνωστά, τα βρίσκεις όμως σε πάνω από 4.000 καταστήματα στην Αυστραλία και στα πιο ακριβά πολυκαταστήματα της 5ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη, στα Neiman Marcus και Bergdorf Goodman. Διατηρεί τη δική της στήλη με beauty tips σε γνωστό περιοδικό μόδας στην Αυστραλία και ήδη από τα δεκαέξι της χρόνια θεωρείται επιδραστική στον χώρο της μόδας. Μέσα από το κανάλι του πατέρα της στο YouΤube δίνει μαθήματα μακιγιάζ στις συνομήλικές της. «Τα μυστικά ομορφιάς είναι απλά και πολύ εύκολα. Να πίνετε πάρα πολύ νερό γιατί έτσι μένει ενυδατωμένη η επιδερμίδα. Να κάνετε ένα φυσικό μακιγιάζ και να μην απλώνετε το ένα προϊόν πάνω στ’ άλλο. Το κονσίλερ είναι το μαγικό σας όπλο για τα πάντα. Να φτιάχνετε πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ τα φρύδια σας και τη μάσκαρα.

Με τον πατέρα της, Ναπολέοντα Πέρδις, διάσημο make up artist με πελάτισσες όπως η Μιράντα Κερ, η Ρενέ Ζελβέγκερ κ.ά.
Κλείσιμο


 Ετσι δεν θα χρειαστείτε πάρα πολύ μακιγιάζ. Φυσικά και μου δίδαξε ο πατέρας μου πώς να χρησιμοποιώ τα καλλυντικά και να βάφομαι», λέει. Μεγάλωσε μεταξύ Σίδνεϊ και Λος Αντζελες και φυσικά έχει επώνυμες φίλες όπως τη Μελίσα Τζορτζ (πασίγνωστη ηθοποιός και μοντέλο στην Αυστραλία που παίζει σε σειρές όπως το «Grey’s Anatomy» και το «The Slap»), την Ιλα Μπίτι, κόρη του Γουόρεν Μπίτι, την Ασλεϊ Μπένσον (ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Pretty Little Liars»). Η Λιάννα είναι πάντα προσκεκλημένη στο διάσημο Nylon Υoung Hollywood Party στο «Roosevelt Hotel» του Λος Αντζελες, στο Prime Time Emmys Governors Ball μαζί με τους ηθοποιούς από δημοφιλή τηλεοπτικά shows («Entourage», «Pretty Little Liars»).

Η Λιάννα με τις τρίδυμες αδελφές της



Τον περασμένο μήνα το διεθνές περιοδικό μόδας «Russh» τής έκανε εξασέλιδο αφιέρωμα, φωτογραφήθηκε από τη διάσημη φωτογράφο Καρλότα Μογέ, η οποία έχει επιμεληθεί τις φωτογραφήσεις των Κέιτ Μπλάνσετ, Μιράντα Κερ, Ρέιτσελ Μπίλσον, μεταξύ άλλων, για εξώφυλλα μεγάλων τίτλων μόδας («Vogue», «Elle», «In Style»). Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του περιοδικού «Russh» είναι ότι προωθεί και ανακαλύπτει νέα ταλέντα. Η δεκαεξάχρονη Λιάννα πρόκειται σύντομα να υπογράψει συμβόλαιο με την IMG Models, τη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον χώρο του μόντελινγκ και της ανακάλυψης ταλέντων. «Δεν πήρα την απόφαση να δουλέψω ως μοντέλο, απλώς συνέβη. Η οικογένειά μου είναι μέρος της βιομηχανίας και έτσι παρουσιάστηκαν υπέροχες ευκαιρίες που δεν μπορείς εύκολα να απορρίψεις. Δέχτηκα, τις εκμεταλλεύτηκα και πέρασα πολύ όμορφα. Εχει πλάκα», λέει.
Η Λιάννα τους τελευταίους μήνες ταξιδεύει μεταξύ Λος Αντζελες και Αθήνας και τον Ιανουάριο επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Αθήνα και ειδικότερα στο «Salon de Bricolage» με θέμα «Bright night, big city Athens» με 120 καλεσμένους. Εκείνη φορούσε δημιουργία Dimitris Petrou με Dior μπότες ως το γόνατο αξίας 3.000 ευρώ, και οι τρίδυμες αδελφές της ήταν ντυμένες με Lanvin. Ολες τους έγιναν πρωτοσέλιδο σε «Daily Telegraph» και «Daily Mail της Αυστραλίας». Η τεράστια τούρτα της είχε το σχήμα της όπερας του Σίδνεϊ για να θυμίζει τον τόπο καταγωγής της.



Ο πατέρας της, Ναπολέων Πέρδις, έχοντας πάντα στην καρδιά του την πατρίδα των γονιών του, στηρίζει και προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό με κάθε ευκαιρία. Εχει συνεργαστεί με αρκετές διασημότητες όπως η Ντέμπρα Μέσινγκ, η Μελίσα Τζορτζ, η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Τζέμα Γουόρντ κ.ά., ενώ έχει κάνει εξώφυλλα όπως αυτό με τη Ριάνα στο «Harper’s Bazaar» τον περασμένο Μάρτιο. Εχει τον δικό του κολοσσό προϊόντων, το brand καλλυντικών Napoleon Perdis, με καταστήματα σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ. Σε μία από τις συλλογές κραγιόν έδωσε ονόματα αρχαίων Ελληνίδων θεών.


Διαφημιστική καμπάνια



Η Λιάννα μιλά αρκετά καλά ελληνικά για Ελληνίδα τρίτης γενιάς και, όπως μας δήλωσε, το πιο «ελληνικό πράγμα» που κάνει αυτές τις μέρες είναι: «Κουλουράκια και τσουρέκι για το Πάσχα γιατί βοηθώ τη μητέρα μου. Κάθε φορά που ερχόμαστε στην Ελλάδα μένουμε και περισσότερο. Σκεφτόμαστε μάλιστα να εγκατασταθούμε μόνιμα εδώ. Η μητέρα μου μεγάλωσε στην Αθήνα και θα ήθελε για τις κόρες της μια ανάλογη εμπειρία. Κάτι πιο μόνιμο ως κατοικία. Πηγαίνω για ψώνια στο “Ensayar” στη Γλυφάδα, για φαγητό αγαπώ το “IT” στη Σκουφά και για καφέ το “Da Capo” στην πλατεία Κολωνακίου. Το “Era Nuts” στην πλατεία είναι το αγαπημένο μου μαγαζί για σνακ και ξηρούς καρπούς. Την Ελλάδα την επισκέπτομαι κάθε καλοκαίρι από μωρό και πολλές φορές έχουμε περάσει και Χριστούγεννα εδώ. Τι θα ήθελα να κάνω τα επόμενα χρόνια; Ο πατέρας μου μας δίδαξε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να είμαστε ευτυχισμένες, να κάνουμε κάτι που μας δίνει χαρά, δηλαδή, αλλά να το κάνουμε άριστα. Θέλω να μπορώ να ταξιδεύω στον κόσμο, να παίρνω καλούς βαθμούς στο σχολείο και έτσι να επιλέξω εγώ την πανεπιστημιακή εκπαίδευσή μου. Θα ήθελα να υποστηρίξω τον πατέρα μου στην επιχείρησή του, ώστε να εξαπλωθεί η φήμη του και φυσικά να τον βοηθήσω να καταλάβει τις ανάγκες της γενιάς μου στο μακιγιάζ».









Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης