Ποιος είναι ο Τούρκος καναλάρχης που θέλει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα

Ποιος είναι ο Τούρκος καναλάρχης που θέλει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα

Πώς ο Acun Ilicali, που ξεκίνησε ως έμπορος ενδυμάτων και πτώχευσε το 1990, κατάφερε να μετατρέψει την αποτυχία σε θρίαμβο - Η ταραχώδης προσωπική ζωή του

Ποιος είναι ο Τούρκος καναλάρχης που θέλει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα
Γεννημένος στην Αδριανούπολη τον Μάιο του 1969, ο Acun Ilıcalı αφού μαθήτευσε στο Κολλέγιο Kadıköy Maarif και το Γυμνάσιο Ανατόλια της Κωνσταντινούπολης, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο τις εγκατέλειψε αποφασίζοντας να εργαστεί σε νεαρή ηλικία.

Ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα ανοίγοντας κατάστημα ρουχισμού στην εμπορική οδό Bağdat Caddesi, αλλά δε σημείωσε επιτυχία, με αποτέλεσμα να κηρύξει πτώχευση, όσο ήταν μόλις 21 ετών.

Εντούτοις, η αποτυχία δεν τον πτόησε και αποφάσισε να στραφεί στην τηλεοπτική βιομηχανία. Αφού αρχικά εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Show TV, το 2004 ίδρυσε τη δική του εταιρία παραγωγής την «Acun Medya», η οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε σε μία από τις καλύτερες στην Τουρκία.

Κλείσιμο
Το 2013 τόλμησε επιχειρηματικά, αγοράζοντας τον τηλεοπτικό σταθμό TV8.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Το 1993 χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, Σεντά, με την οποία είχε παντρευτεί το 1988.
Το 2003 ξαναπαντρεύτηκε με την Zeynep Ilıcalı, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Leyla και την Yasemin.

Παρότι όλα έδειχναν ειδυλλιακά στο γάμο του, ο Ilıcalı παραδέχθηκε το 2010 ότι διατηρούσε δεσμό με την εντυπωσιακή τηλεπερσόνα Şeyma Subaşı, με την οποία απέκτησε την τέταρτη κόρη του, Melisa.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης